Εθνική 2004 Vs Ίντερ 2010

Εθνική 2004 Vs Ίντερ 2010

Μια σπουδαία φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου στο Παγκρήτιο, μεταξύ της Εθνικής Ελλάδας του 2004, με την Ίντερ του 2010. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης της Πορτογαλίας απέναντι στην τότε νικήτρια του Champions League.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, η Εθνική Ελλάδας του EURO 2004 και η Ίντερ του Champions League 2010 ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Ηράκλειο, καθώς θα δώσουν μια σπουδαία φιλική αναμέτρηση στις 7 Ιουνίου στο Παγκρήτιο σε να από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα που έχουν φιλοξενηθεί στην Κρήτη τις τελευταίες δεκαετίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, η Εθνική Ελλάδας του EURO 2004 και η Ίντερ του Champions League 2010 ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Ηράκλειο!

Το φιλικό αστέρων «κλείδωσε» και επίσημα, με τη διεξαγωγή του να ορίζεται για την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Έτσι ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα που έχουν φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο τις τελευταίες δεκαετίες.

Όλοι οι αρμόδιοι φορείς (ΕΠΣΗ, Περιφέρεια, Δήμος Ηρακλείου) μαζί με οργανωτικά στελέχη του αγώνα από την Αθήνα και το Ηράκλειο έχουν προγραμματίσει σύσκεψη την Πέμπτη 11 Μαΐου και ώρα 12:00 στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου να συζητηθούν λεπτομέρειες της διοργάνωσης".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Το τρέιλερ του 'Creed II' θα σε ματώσει

Πάρα πολλοί έτοιμοι για τον δεύτερο γύρο του Adonis Creed.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24