ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει ο Δαλούκας!

Επιστρέφει ο Δαλούκας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από έξι περίπου χρόνια μακριά από τον αθλητικό χώρο, ο πρώην διεθνής διαιτητής, Γιώργος Δαλούκας, πήρε την απόφαση να κάνει το comeback. Όχι όμως για το ποδόσφαιρο, αλλά για το μπάσκετ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Έξι χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που είδαμε, διαβάσαμε ή ακούσαμε κάτι για τον Γιώργο Δαλούκα. Ο πρώην διεθνής διαιτητής, που αποχώρησε οριστικά από τη διαιτησία το 2010 μετά απ όσα ακολούθησαν τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό και την υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Λουκά Βύντρα.

Ο θόρυβος που ξέσπασε τον υποχρέωσε να αποχωρήσει από τη δράση, κρεμώντας τη σφυρίχτρα του. Η απόφαση να πει οριστικά "αντίο" στη διαιτησία και κατ' επέκταση στον αθλητισμό. Όπως αποκαλύπτει όμως το eviabasket.gr , ο Γιώργος Δαλούκας, που τα τελευταία χρόνια μένει στα Άσπρα Σπίτια λίγο έξω από την Ιτέα, πήρε την απόφαση να επιστρέψει. Όχι όμως για το ποδόσφαιρο, αλλά για το μπάσκετ. Κι όχι στον χώρο της διαιτησίας.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο πρώην διεθνής διαιτητής "υπέκυψε" στις πιέσεις που δέχθηκε να αγωνιστεί με την ομάδα της Ιτέας στην α' τοπική κατηγορία του μπάσκετ, ενισχύοντας έτσι την ομάδα του Χρήστου Μωραΐτη. Πρόλαβε μάλιστα να δώσει το "παρών" και σε φιλικό τουρνουά, όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, δείχνοντας έτοιμος πλέον να αγωνιστεί στα επίσημα παιχνίδια που ακολουθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ