ΕΛΛΑΔΑ

Ζουράρις: "Εξιστορούσα ανέκδοτο για τον Αριστοφάνη"

Ζουράρις: "Εξιστορούσα ανέκδοτο για τον Αριστοφάνη"

Μετά την επιστολή παραίτησης που έστειλε προς τον πρωθυπουργό την Κυριακή (14/1), ο Κώστας Ζουράρις επανήλθε το πρωί της Δευτέρας (15/1), αποδίδοντας στον Αριστοφάνη τα σχόλια για Ολυμπιακό και Άρη. (VIDEO).

Ο Κώστας Ζουράρις, στον απόηχο της υποβολής της παραίτησής του από υφυπουργός Παιδείας για τα σχόλια που έκανε για τον Ολυμπιακό και τον Άρη, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας (14/1) πως θα ψηφίσει "ναι" στο πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησης του από τους ΑΝΕΛ: "Δεν έχω ιδέα, δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο. Είμαι σε πάρα πολλά πρώην, να ξέρεις…", είπε στον παρουσιαστή της εκπομπής, σχετικά με την παραίτησή του.

Παράλληλα, απέδωσε τα όσα είπε για τον Άρη και τον Ολυμπιακό στη διάθεσή του για σάτιρα και στο ότι εξιστορούσε, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ένα ανέκδοτο για τον Αριστοφάνη.

Μάλιστα, σε ερώτηση εάν επιτρέπεται ένα στέλεχος της κυβέρνησης και δη ένας υφυπουργός Παιδείας να κάνει τέτοιες δηλώσεις, ο κ. Ζουράρις απάντησε: "Πλήρως! Επειδή αυτό είναι παιδεία".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ