ΕΛΛΑΔΑ

Ζάβιζα Μπίντγκοζ καλεί Παντίδο

Ζάβιζα Μπίντγκοζ καλεί Παντίδο
Παντίδος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ζάβιζα Μπίντγκοζ, που "παλεύει" να εξασφαλίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας, έκανε επίσημη πρόταση στον Νίκο Παντίδο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Κοντά στο "ναι" ο 25χρονος αμυντικός.

Στην Πολωνία θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός απροόπτου ο Νίκος Παντίδος. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός δέχτηκε πρόταση από την Ζάβιζα Μπίντγκοζ, την οποία αναμένεται να κάνει αποδεκτή.

Η πολωνική ομάδα συμμετέχει στην δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας και ύστερα από 19 αγωνιστικές είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, με 31 βαθμούς σε 19 παιχνίδια (πρώτη είναι η Βίσλα Πλοκ με 37 πόντους). Στον Παντίδο προσφέρει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο και είναι πιθανό την Πέμπτη (21/1) ο πρώην αρχηγός του Πανιωνίου να βρεθεί εκεί για να υπογράψει.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Παναθηναϊκό, Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα, Άρη, ενώ στον Πανιώνιο έπαιζε από το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013 μέχρι και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Προ ημερών, μάλιστα, δέχτηκε κρούση από τη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ