ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιοι για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ οι δύο "Ευρωπαίοι"

Υποψήφιοι για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ οι δύο "Ευρωπαίοι"
Καλογερόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα "σφυρίξει" σε αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ορίστηκε σε παιχνίδι UEFA Youth League. Αμφότεροι υποψήφιοι για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ θα σφυρίξει στις 11 Νοεμβρίου ο Τάσος Σιδηρόπουλος όπως ενημέρωσε την Τρίτη 25/10 η UEFAτην ΕΠΟ. Στο μεταξύ, ένας άλλος διεθνής διαιτητής, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, ορίστηκε στο παιχνίδι Λουντογκόρετς - Άρσεναλ, που θα διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου για την φάση των ομίλων του UEFA Youth League.

Τι κοινό όμως, έχουν οι δύο ρέφερι; Το επερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Αμφότεροι... ξεκουράστηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, δεν ορίστηκαν σε αγώνες και φέρονται να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες από την λίστα των διεθνών για να οριστεί κάποιος από αυτούς, στο ντέρμπι των δύο “δικέφαλων” την ερχόμενη Κυριακή 30/10.

Όσο για την Ευρώπη, ο Σιδηρόπουλος θα έχει βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Λάζαρο Δημητριάδη ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Βοηθοί του Καλογερόπουλου θα είναι οι Κούλα Χασάν και Ιωάννης Σίπκας.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Κύζας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα για το UEFA Youth League Μακάμπι Χάιφα - Ντινάμο Μόσχας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16/11. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος και Παναγιώτης Μεσσήνης.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ