ΕΛΛΑΔΑ

Υπό διάσκεψη για ΑΕΛ, αναβολή για Παναχαϊκή

Υπό διάσκεψη για ΑΕΛ, αναβολή για Παναχαϊκή
ΕΕΑ INTIME SPORTS

Εξετάζεται η αίτηση των Γιώργου Αμπάρη και Νίκου Αραμπατζή κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, αναβολή για τις 12 Δεκεμβρίου πήρε η Παναχαϊκή μετά τις αιτήσεις πέντε πρώην παικτών και τρίτων περί κατάπτωσης εγγυητικής.

Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την αίτηση των Γιώργου Αμπάρη, Νίκου Αραμπατζή για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΛ. Η Παναχαϊκή πήρε αναβολή για τις 12 Δεκεμβρίου μετά τις αιτήσεις πρώην ποδοσφαιριστών και τρίτων για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής.

Όπως ανακοινώθηκε: "Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Αίτηση των αθλητών Γεωργίου Αμπάρη και Νικολάου Αραμπατζή περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (εξ αναβολής)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

2.Αίτηση του αθλητή Δημητρίου Σταμάτη και της εταιρίας «ΑΡΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.Ε.» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 03.12.15

3.Αιτήσεις των αθλητών Ιωάννη Χλωρού, Λεωνίδα Κυβελίδη, Νικολάου Λουμπαρδέα, Κων/νου Μενδρινού, Κων/νου Κωνσταντινίδη και των τρίτων, Γεωργίου Τάνταρου, Αθανασίου Κωταντούλα, Βασιλικής Διαμαντοπούλου, της εταιρείας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΞΕΝΟΔ/ΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ Α.Ε.» και της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε. περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 2005.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 17.12.15

4. Αίτηση του αθλητή Σπύρου Γκάγκα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ