ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς ηλεκτρικό στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ηλεκτρικός σταθμός EUROKINISSI SPORTS

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον σταθμό "Πευκάκια" το απόγευμα της Πέμπτης (2/11) οδήγησαν τους ηλεκτροδηγούς στην απόφαση να κηρύξουν απεργία την Κυριακή (5/11). Χωρίς ηλεκτρικό στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Την απόφαση να κηρύξουν απεργία στη γραμμή 1 (ηλεκτρικός) για την Κυριακή (5/11) από τις 18.00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας πήρε το σωματείο των ηλεκτροδηγών. Αιτία γι' αυτό τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (2/11) στον σταθμό "Πευκάκια" ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και της Μίλαν.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, λοιπόν, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος δεν θα λειτουργήσει από τις 18.00 και μετά την Κυριακή το βράδυ. Μάλιστα αυτό συμπίπτει με την ημέρα του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, για τη 10η αγωνιστική της Super League, που αρχίζει στις 19.30. Στην ανακοίνωση του σωματείου γίνεται λόγος για πρόχειρο σχεδιασμό και ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων από την πλευρά της εταιρείας, για τραυματισμό επιβατών και πολλές υλικές ζημιές.

Η ανακοίνωση: " Την Κυριακή 05/11/2017 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από 18:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που έγιναν λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της 02/11/2017 και ανέδειξαν για άλλη μια φορά τον πρόχειρο σχεδιασμό αλλά και την ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων από την πλευρά της εταιρείας με αποτέλεσμα επιβάτες και προσωπικό να κινδυνέψουν, τον τραυματισμό επιβατών και πολλών υλικών ζημιών σε συρμούς και σταθμό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στόχος φίλοι της Μίλαν από την επίθεση στον Ηλεκτρικό
VIDEO: Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΚ - Μίλαν
Φωτογραφίες - σοκ από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΚ - Μίλαν

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ