ΕΛΛΑΔΑ

Χούτος: "Έκανα οκτώ εγχειρήσεις λόγω ιατρικού λάθους"

Χούτος: "Έκανα οκτώ εγχειρήσεις λόγω ιατρικού λάθους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λάμπρος Χούτος υποστήριξε σε ιταλικά ΜΜΕ ότι μια λανθασμένη ιατρική εκτίμηση την περίοδο που έπαιζε στον Ολυμπιακό, τον υποχρέωσε να περάσει οκτώ φορές την πόρτα του χειρουργείου.

Στην ιταλική έκδοση του "Goal" μίλησε ο Λάμπρος Χούτος, υποδεικνύοντας ένα ιατρικό λάθος ως τον ανασταλτικό παράγοντα στην εξέλιξη της καριέρας του. Ο πρώην επιθετικός των Ρόμα, Ολυμπιακού, Ίντερ, Αταλάντα, Ρετζίνα, Μαγιόρκα, Πανιωνίου και ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι η λανθασμένη εκτίμηση για τον τραυματισμό του όταν φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα, τον υποχρέωσε να περάσει οκτώ φορές την πόρτα του χειρουργείου.

"Με είδαν στα 13 μου έτη scouts της Ρόμα και με πήραν αμέσως στη Ρώμη. Ένιωθα σίγουρος ότι θα είχα τις ευκαιρίες μου, ότι θα τα κατάφερνα με το δικό μου τρόπο. Είχα σημαντικά επιτεύγματα με την Εθνική Ελπίδων, είχα 15 γκολ σε 8 συμμετοχές. Κάτι, που κανείς δεν έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα.

Μετά τη Ρόμα, πήγα στον Ολυμπιακό. Ξεκίνησα καλά, είχα 7 γκολ σε 13 ματς και βοήθησα την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου. Δυστυχώς, την επόμενη σεζόν τραυματίστηκα (ρήξη χιαστού) κι εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους υποβλήθηκα σε οκτώ εγχειρήσεις τα επόμενα χρόνια.

Κάθε φορά που έβγαινα στον αγωνιστικό χώρο, μπορούσα να δείξω τις ικανότητές μου, αλλά δεν μπορούσα να έχω συνέχεια λόγω των τραυματισμών. Εκπροσωπώ ένα σπουδαίο ταλέντο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος είναι δανεικός στον Πανιώνιο αλλά ανήκει στον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι του 2016 ήταν κοντά στην Ρόμα", υποστήριξε ο Λάμπρος Χούτος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ