ΕΛΛΑΔΑ

Χλωρός: "Πρώτο μέλημα ο συνάδελφός μου, όχι το γκολ"

Χλωρός: "Πρώτο μέλημα ο συνάδελφός μου, όχι το γκολ"

Ο πολύπειρος, Γιάννης Χλωρός, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την υπέροχη ενέργειά του να μην σκοράρει, αν και μπορούσε, βλέποντας τραυματία τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το ήθος του έδειξε ο Γιάννης Χλωρός στο ματς της Νέας Ιωνίας με τον Ηλυσιακό, κάνοντας μια κίνηση fair play και μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6 τόνισε πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο από το να μην σκοράρει, βλέποντας έναν αντίπαλό του τραυματία.

"Η φάση έγινε ακριβώς μπροστά μου, δεν το σκέφτηκα πολύ. Είδα ότι ο συμπαίκτης μου χτύπησε τον τερματοφύλακα και το πρώτο μου μέλημα ήταν να δω αν έχει χτυπήσει ο συνάδελφος και όχι να βάλω το γκολ", είπε αρχικά και σχετκά με τις αντιδράσεις του κόσμου ανέφερε:

"Το γήπεδο με χειροκρότησε, αντίπαλοι και συμπαίκτες ήρθαν αμέσως να με συγχαρούν. Είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει κάτι τέτοιο και εύχομαι σε όλους να πράξουν ανάλογα αν τους συμβεί. Τόσο η διοίκηση της ομάδας μου, όσο και του Ηλυσιακού μου έδωσαν συγχαρητήρια. Ήταν ένα κομβικό σημείο στο ματς, αφού μετά από λίγο μείναμε με δέκα παίκτες και θα μπορούσαμε να το είχαμε “καθαρίσει”, όμως όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ