ΕΛΛΑΔΑ

Χατζηαποστόλου: "Μαζί μας ο Παναθηναϊκός"

Χατζηαποστόλου: "Μαζί μας ο Παναθηναϊκός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόπουλου, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός στηρίζει την αντιπολίτευση και πως ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν έχει περισσότερες Ενώσεις μαζί του.

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Αύριο στη συνέλευση, το βασικότερο είναι ότι θα τεθούν πολλά θέματα, της διαφθοράς και πως θα εξυγιανθεί το σύστημα, πειθαρχικά όργανα, Εθνική ομάδα, εκφοβισμοί, μπούλινγκ ενώσεων. Δυο τρία παπαγαλάκια έχουν μείνει να στηρίζουν το σύστημα. Η αντιπολίτευση για πρώτη φορά είναι τόσο δυνατή. Στα κουκιά είμαστε οριακά αφού κάποιες ενώσεις έχουν άλλου δεσμούς και έχουν και λόγους εκφοβιστικούς.

Ας χαρούν αύριο που θα περάσουν οριακά τον απολογισμό. Ούτε 2-3 ενώσεις δεν έχει παραπάνω ο Γκιρτζίκης. Οι 15 που λέει ο κύριος Γκιρτζίκης, δεν υπάρχουν. Δεν θέλω να σχολιάσω την επαφή Παναγόπουλο με τον Γκιρτζίκη. Μόνο ένα θα πω. Ο Παναθηναϊκός είναι μαζί μας.

Μετά από αυτήν τη Γενική συνέλευση θα αποφασίσουμε οι ενώσεις ποιος θα βγει πρόεδρος. Αυτή την ώρα φαβορί είναι ο Γραμμένος. Αυτός έχει τα προσόντα. Αυτοί που θα μπουν να διαιτητεύσουν τώρα, θα πάρουν εντολές όταν ξέρουν ότι θα αλλάξει η κατάσταση τον Οκτώβριο; Συν-πλην 5 θα είναι οι ψήφοι αύριο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ