ΕΛΛΑΔΑ

Ώρα αποφάσεων από FIFA και UEFA για την Ελλάδα

Ώρα αποφάσεων από FIFA και UEFA για την Ελλάδα
Βασιλειάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Δευτέρα (14/11) ή την Τρίτη (15/11) θα συνεδριάσουν η FIFA και η UEFA για το ελληνικό ζήτημα και θα ληφθούν αποφάσεις για το θέμα της διαιτησίας και της διεξαγωγής των εθνικών πρωταθλημάτων. Σκέψεις Βασιλειάδη για ταξίδι στο εξωτερικό.

Ώρα αποφάσεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο... Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και επειδή οι ημέρες είναι κρίσιμες, θα πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση για το ελληνικό πρόβλημα, το οποίο ολοένα και διογκώνεται αντί να συρρικνώνεται, ασχέτως αν έχουν εμπλακεί οι διεθνείς συνομοσπονδίες.

Έτσι, λοιπόν, την Δευτέρα ή την Τρίτη το αργότερο θα υπάρξει σύσκεψη μεταξύ της FIFA και της UEFA για την Ελλάδα, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις στο θέμα της διαιτησίας και της διεξαγωγής των εθνικών πρωταθλημάτων.

Πέρα από τις συζητήσεις του Κωστάκη Κουτσοκούμνη με τις διεθνείς συνομοσπονδίες, την Επιτροπή Εξομάλυνσης και την Πολιτεία, θα καθίσουν στο τραπέζι και οι... ξένοι αποκλειστικά για την Ελλάδα για το θέμα της διαιτησίας, το μοντέλο της νέας ΚΕΔ, τα νέα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν αλλά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει μπει και πάλι σε "γύψο".

ΣΚΕΨΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ FIFA

Εξάλλου, ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης σκέφτεται σοβαρά τις επόμενες ημέρες να μεταβεί και να συναντήσει από κοντά το προεδρείο της παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Βέβαια, θα κάνει ένα τέτοιο ταξίδι μονάχα αν έχει εξασφαλίσει ότι θα δει επιτελικά στελέχη των διεθνών συνομοσπονδιών. Αν δεν το εξασφαλίσει, τότε το ταξίδι δεν θα πραγματοποιηθεί. Πάντως, είναι στα πλάνα του να μεταβεί στο αρχηγείο της FIFA και να κάνει μια σειρά επαφών που να έχουν όμως αντίκρισμα και να μην είναι για το θεαθήναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έρευνα για δημοσιεύματα με το εξοχικό του Μπίκα
"Κάποιοι συγκρίνουν αχλάδια με μήλα"
Πιλάβιος: "Αυτά τότε ήταν πταίσματα"

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ