ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκαν ποιος έδειρε τον Κύρο Βασσάρα

Βρήκαν ποιος έδειρε τον Κύρο Βασσάρα
INTIME SPORTS

Φωτιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο βάζει η έρευνα της αστυνομίας σε συνεργασία με την ΕΥΠ, για την επίθεση στον Κύρο Βασσάρα, αφού φαίνεται πως μπλέκεται μεγαλοπαράγοντας ΠΑΕ, ενώ υπάρχουν συνομιλίες και με άνθρωπο της νύχτας που έχει το ψευδώνυμο "θαμνάκιας"! Η αστυνομία φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δράστες.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το "ΕΘΝΟΣ", η ΕΛ.ΑΣ και η ΕΥΠ, έχουν στα χέρια τους συνομιλίες στο ημίχρονο του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, του μεγαλοπαράγοντα με τον "θαμνάκια".

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν πιθανότατα με άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, επιβεβαιώνουν πως το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, μετά την επικοινωνία του μεγαλοπαράγοντα με τον "θαμνάκια", ο τελευταίος μίλησε με άνθρωπο της προσωπικής φρουράς του παράγοντα.

Επίσης, κατά την διάρκεια της διαδρομής (ΟΑΚΑ-Καμίνια) κατά την οποία οι δράστες και ακολούθησαν το ταξί που μετέφερε τον Κύρο Βασσάρα, διαπιστώθηκαν αρκετές κλήσεις με τον οργανωτή της επίθεσης, προκειμένου να πάρουν οδηγίες.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε άνθρωπος που δραστηριοποιείται στον χώρο της Ναυτιλίας του Πειραιά και έφερε σε "επαφή" τον μεγαλοπαράγοντα με τον "θαμνάκια".

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η επίθεση που δέχθηκε ο Κύρος Βασσάρας μετά το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός έξω από το σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια, έχει καταγραφεί από κάμερες που υπήρχαν σε κοντινό βενζινάδικο. Δεν θα αργήσει να σχηματιστεί δικογραφία και να ξεκινήσει η έρευνα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ