ΕΛΛΑΔΑ

Βουλευτής Φωκάς: "Να φύγει η ΕΠΟ απ' την Αθήνα"

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις».
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΩΚΑΣ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις». ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΩΚΑΣ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς υποστήριξε πως πρέπει να φύγει η έδρα της ΕΠΟ απ' την Αθήνα και πρότεινε ως ιδανική λύση τη Λάρισα. (VIDEO)

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ παραχώρησε ο βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, με αφορμή όσα δήλωσε την Πέμπτη (15/03) στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΘΕΜΑ 104.6" για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Ο κ. Φωκάς, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως για να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει η έδρα της ΕΠΟ να φύγει απ' την Αθήνα, προτείνοντας ως ιδανική λύση τη Λάρισα.

"Θα πρέπει να στήσουμε απ' την αρχή το μαγαζί. Δεν γίνεται απλά να αλλάξουμε δύο άτομα και να συνεχίσει όπως είναι. Πρέπει να φύγει απ' την Αθήνα", υποστήριξε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το πού πρέπει να πάει, απάντησε:

"Εγώ δεν θα προτείνω τη Θεσσαλονίκη. Ας καθίσουμε όλοι οι βουλευτές και να πούμε πού πρέπει να πάει. Ας πάει καλύτερα στη Λάρισα. Ας είναι στο κέντρο της Ελλάδας, γεωγραφικά. Να πάει αλλού. Από εκεί να ξεκινήσουμε, από εκεί να στήσουμε τη διαιτησία και να είναι ανεξάρτητοι οι διαιτητές".

Δείτε τα VIDEOS:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ