ΕΛΛΑΔΑ

"Βόμβες" Πάτση για Μπέο, η απάντηση του Δημάρχου Βόλου

"Βόμβες" Πάτση για Μπέο, η απάντηση του Δημάρχου Βόλου
Πάτσης INTIME SPORTS

Στον "αέρα" ραδιοφωνικού σταθμού τσακώθηκαν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης και ο νυν Δήμαρχος Βόλου και άλλοτε ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέα Πάτση και στον νυν Δήμαρχος Βόλου και άλλοτε ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Ο Ανδρέας Πάτσης κατηγόρησε τον Αχιλλέα Μπέο πως του ζήτησε να χάσει η Νίκη από τον Ολυμπιακό όταν οι δυο ομάδες έπαιζαν στη Football League και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου του Βόλου.

"Να πάει καταθέσει αυτά που λέει γιατί θα είναι συκοφάντης", είπε ο Μπέος και ο Πάτσης απάντησε: "Θα πάω στον Ανδρεάδη να καταθέσω. Όταν λέω κάτι το υποστηρίζω και το αποδεικνύω αφού μου δίνει την άδεια και ο κ.Μπέος". Μάλιστα, θα ζητήσει ακρόαση από τον ειδικό ανακριτή που χειρίζεται τις υποθέσεις των "εγκληματικών οργανώσεων" στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φανερά εκνευρισμένος, ο Μπέος προέβη σε σκληρούς χαρακτηρισμούς Τον χαρακτήρισε "ανθρωπάκι" και "αποτυχημένο", ότι είναι γνώστης του πως να χορεύει χωρίς πουκάμισο σε νυχτερινά κέντρα και ο Πάτσης απάντησε: "Είναι δικαίωμά μου. Μήπως ζηλεύει;".

Στο magnesiasports.gr αναφέρεται ακόμα ότι ο κ. Μπέος κατηγόρησε τον κ. Πάτση ότι η Νίκη ήταν “στη ζητιανιά” και δεν είχε ούτε ρούχα να φορέσει. Υποστήριξε ότι ο κ. Πάτσης δεν άφησε ούτε ένα έργο υποδομής, ενώ ο ίδιος (ο κ.Μπέος) δημιούργησε βοηθητικά γήπεδα και άλλες υποδομές στον Ολυμπιακό Βόλου. Αναφορικά με τις συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες ο κ. Μπέος υποστήριξε ότι είναι προσωπικά δεδομένα. “Το τι ειπώθηκε πριν από κάποια χρόνια μεταξύ μας, αφού θέλει ας τα δημοσιοποιήσει. Να πάει όπου γουστάρει. Είναι αδ….. Το ποιοι φοράνε παντελόνια ας κοιτάξει στον καθρέφτη του να δει”.

Πάτσης: "Οι μαγκιές έχουν και ένα όριο"

Απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Μπέου ο κ. Πάτσης δήλωσε: “Το αν χόρευα είναι δικαίωμά μου. Εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου και ήμουν στη Super League. Όταν κάποιος με θίγει προσωπικά θα πάρει απάντηση. Οι συζητήσεις για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έγιναν τις δύο χρονιές που ;hμασταν και οι δύο στη Football League. Οι μαγκιές έχουν και ένα όριο", δήλωσε χαρακτηριστικά για τον κ. Μπέο. “Δεν περνάνε αυτά στον Πάτση”, συμπλήρωσε.

Μπέος: "Γιατί δεν πήγε μέχρι σήμερα στον Ανδρεάδη;"

Σε νέα του παρέμβαση ο Αχιλλέας Μπέος έθεσε το ερώτημα γιατί δεν πήγε στον κ. Ανδρεάδη να καταθέσει ο κ. Πάτσης αυτά που καταγγέλει σήμερα εφόσον αυτά έγιναν πριν από κάποια χρόνια; Ενώ τον χαρακτήρισε “ρουφιάνο” και ότι ηχογραφεί τις συνομιλίες του με τους άλλους. "Πήγαινε και πουλούσε μαγκιές σε δέκα παιδάκια με μπράβους", κατηγόρησε τον Ανδρέα Πάτση ο Αχιλλέας Μπέος. Στο τέλος τον χαρακτήρισε “σαλτιμπάγκο” και ότι δεν ήταν ο πραγματικός πρόεδρος της Νίκης Βόλου όπως εμφανιζόταν, αλλά έβαζε άλλους μπροστινούς οι οποίοι τώρα θα βρεθούν υπόλογοι για τα χρέη που έχει η ομάδα. "Ποιος ήταν πρόεδρος;" διερωτήθηκε ο κ.Μπέος. "Μπορεί να ήταν στη Super League όμως τον απέβαλλαν μετά από λίγους μήνες".

Πάτσης: "Εγώ δεν είμαι κατηγορούμενος"

Στην τελευταία του παρέμβαση ο κ.Πάτσης δήλωσε ότι “Μπορεί να με απέβαλλε το ποδόσφαιρο δεν με έκανε όμως κατηγορούμενο. Η Νίκη Βόλου αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Δεν καθίσαμε στο πρωτάθλημα για να τα “αρπάξουμε” δεν είμαστε μπλεγμένοι σε στημένα. Πήραμε μια απόφαση”.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ