ΕΛΛΑΔΑ

Βιβλίο ο Σπάθας για την «Παράγκα»!

Βιβλίο ο Σπάθας για την «Παράγκα»!
Σπάθας

Τη δική του αλήθεια για την περίοδο της «Παράγκας» ετοιμάζεται να δημοσιεύσει κατά δήλωσή του σε βιβλίο ο Γιάννης Σπάθας, πατέρας του εν ενεργεία ρέφερι, Ηλία Σπάθα.

Ένα βιβλίο για… best seller είναι ήδη έτοιμο και αναζητείται ο εκδοτικός οίκος που θα αναλάβει τα… υπόλοιπα. Συγγραφέας του; Ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης Διαιτητών Πειραιά, νυν γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Πειραιά και εκ των πρωταγωνιστών στην περίοδο της «Παράγκας», Γιάννης Σπάθας.

Ο άνθρωπος που έμεινε στην ιστορία για την ατάκα περί Ολυμπιακού και Αιγάλεω στις κασέτες των οποίων οι συνομιλίες είχαν μεταδοθεί στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha ότι θα κυκλοφορήσει βιβλίο για όσα συνέβαιναν εκείνη την εποχή στον χώρο του ποδοσφαίρου. Το βιβλίο είναι γραμμένο και αναζητείται εκδοτικός οίκος που θα το εκτυπώσει και θα το θέσει προς κυκλοφορία.

Ισως το βιβλίο για ευνόητους λόγους να μην εκδοθεί όσο είναι ενεργός διαιτητής στην Super League ο γιος του Γιάννη Σπάθα, Ηλίας, όμως ο έμπειρος παράγοντας είναι αποφασισμένος να δημοσιεύσει τη δική του αλήθεια για τα γεγονότα εκείνης της περιόδου.

Αλλωστε, η ατάκα «το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδάνε και οι υπόλοιποι να πάνε να…» όχι μόνο έχει γράψει τη δική της ιστορία, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο τον πατέρα Σπάθα έχει βλάψει και τον γιο του. Όπως είχε τονίσει πριν από έξι μήνες μεταξύ άλλων: «Γ…ώ την προκατάληψη που υπάρχει για τον Ολυμπιακό και την οικογένεια Σπάθα! Ο Ηλίας Σπάθας δεν είναι διαπλεκόμενος. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Βγάζουμε μόνοι μας το ψωμί μας. Τρέχουμε από το πρωί και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν.Ο Ηλίας πληρώνει την ατάκα του πατέρα του ''Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε''. Γιατί όμως; Επειδή είπα αυτό που νιώθω; Αυτό δεν είναι αμαρτία. Αμαρτία είναι να παίρνεις λεφτά και να μην τα γυρίζεις πίσω».

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ