ΕΛΛΑΔΑ

VIDEO: Μόνο στην Ελλάδα αυτά! Διαιτητής και επόπτης μέτρησαν γκολ σε σουτ που πήγε άουτ...

VIDEO: Μόνο στην Ελλάδα αυτά! Διαιτητής και επόπτης μέτρησαν γκολ σε σουτ που πήγε άουτ...

Σε αγώνα της Β' Πειραιά για την άνοδο στην Α' Πειραιά ανάμεσα στον Πειραϊκό και τον ΑΟΚ Φαλήρου οι διαιτητές της αναμέτρησης κατάφεραν να γίνουν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές μετρώντας γκολ που ποτέ δεν μπήκε. (VIDEO)

Στα Ελληνικά γήπεδα τα έχουμε δει όλα... ή έτσι νομίζαμε καθώς αυτό που συνέβη το Σάββατο 19 Μαΐου στην αναμέτρηση των play off ανόδου της Β' Πειραιά δεν το είχαμε ξαναδεί.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές καθώς μέτρησαν γκολ που δεν μπήκε ποτέ αφού η μπάλα πήγε κατέληξε από την εξωτερική πλευρά των δικτύων μέσα στην εστία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Πειραϊκός υποδεχόταν τον ΑΟΚ Φαλήρου με τους φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο τη νίκη για να πάρουν την άνοδο.

Η ομάδα του Φαλήρου ήταν μπροστά στο σκορ από το 4' αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση και ένας εκ των επιθετικών του Πειραϊκού βρέθηκε σε θέση βολής. Το σουτ που επιχείρησε έφυγε σύριζα από το αριστερό δοκάρι και στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Τα δίχτυα όμως είχαν τρύπα και δεν είχαν ελεγχθεί πριν από την έναρξη της αναμέτρησης από τους διαιτητές και η μπάλα βρέθηκε έτσι εντός εστίας.

Ο διαιτητής Κοσμάς Ιωαννίδης έδειξε σέντρα μετά και από υπόδειξη του βοηθού του Ιωάννη Μουμπογιατζόγλου ενώ οι παίκτες του ΑΟΚ Φαλήρου και ο προπονητής των φιλοξενούμενων έπεσαν πάνω του για να διαμαρτυρηθούν. Την ίδια ώρα οι παίκτες του Πειραϊκού που στην αρχή δεν κατάλαβαν τι έγινε άρχισαν να πανηγυρίζουν.

Να σημειώσουμε πως στην ανάπαυλα και πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους έγινε έλεγχος στα δίχτυα και έκλεισε η τρύπα ενώ το τελικό 2-2 δεν ικανοποίησε τις δυο ομάδες. Και αυτό γιατί στο άλλο παιχνίδι η Αναγέννηση Μοσχάτου επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Κερατσινίου.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αναγέννηση Μοσχάτου 9
ΑΟΚ Φαλήρου 8
Πειραϊκός 6
Ολυμπιακός Κερατσινίου 0

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ