ΕΛΛΑΔΑ

Βάζουμε γκολ για τη Γέφυρα Ζωής!

Μετά από πρόταση των Παλαιμάχων Α.Ε. Δάφνη Δασούς Χαϊδαρίου θα διοργανωθεί φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδόσφαιρου σε συνεργασία με τη Γέφυρα Ζωής, την Κυριακή 11/12 στις 18:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης (Ιερά Οδός 345).

Το Τουρνουά θα πλαισιώσουν οι ομάδες: Παλαίμαχοι A.E. Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου, Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών , Σύνδεσμος Παλαίμαχων Γυναικών Ελλάδος , Aegean College Omiros

Πριν την έναρξη του τουρνουά θα διεξαχθει αγώνας μεταξύ ομάδας των παιδιών της Γέφυρας Ζωής και της Εφηβικής ομάδας της ΑΕ Δάφνη Δασούς Χαϊδαρίου.

Το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Πρόεδρων της Γέφυρας Ζωής κ. Γουρανίου Διονύση & των Παλαιμάχων ΑΕ Δάφνη Δασούς Χαϊδαρίου κ. Παπαχαρίση Γιώργου και της ΑΕ Δάφνης Δασούς Χαϊδαρίου κ. Σαφρά Γιώργου που συζητήθηκαν και επισφραγιστήκαν οι λεπτομέρειες του Τουρνουά.

Στη σημερινή δύσκολη εποχή που διανύουμε οι τρεις πρόεδροι εκφράζουν την πεποίθηση ότι η φιλ-ανθρωπιά πρέπει έμπρακτα να αποδεικνύεται και καλούν όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση , υποστηρίζοντας και συμβάλλοντας στην προσπάθεια ενίσχυσης της Γεφύρας Ζωής.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

*Όλα τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν για της ανάγκες του Εθελοντικού Πολυχώρου Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρα Ζωής

Είσοδος 4€ Παιδικό 2€

Η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα αποτελεί έναν εθελοντικό οργανισμό , με βασικό στόχο την διευκόλυνση της καθημερινότητας των νέων με αναπηρία μέσω της δραστηριοποίησης τους και της δημιουργικής τους απογευματινής απασχόλησης .

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ