ΕΛΛΑΔΑ

Βασιλειάδης στο Sky Sports: "Οι παράγοντες νομίζουν ότι παίζουμε παιχνίδια"

ΒΟΥΛΗ / ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
Βασιλειάδης EUROKINISSI SPORTS

Mιλώντας στο βρετανικό SkySports ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε μεταξύ άλλων για τους παράγοντες, τη FIFA και το ποδοσφαιρικό προϊόν.

Πολύ μικρό απόσπασμα της συνέντευξης που έχει παραχωρήσει στο SkySports ο Γιώργος Βασιλειάδης προβλήθηκε χθες από το βρετανικό κανάλι, στο πλαίσιο αφιερώματος για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο... διαφημιστικό απόσπασμα του SkySports ο Βασιλειάδης εμφανίζεται να λέει: « Η FIFA περιμένει από την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ελλάδας, και όχι από το κράτος, να δείξει ότι επιθυμεί κάτι να αλλάξει. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι παράγοντες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση και νομίζουν ότι παίζουμε παιχνίδια. Όμως αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι. Έχουν κουραστεί με εμάς. Η ποδοσφαιρική κοινότητα δεν ενδιαφέρεται για το προϊόν. Έχουμε να κάνουμε για ένα οικονομικό προϊόν, το οποίο φυσικά επηρεάζει αρκετό κόσμο, αλλά παραμένει ένα προϊόν που πρέπει να προστατεύσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Το συνεργείο του SkySports έχει στήσει... αφιέρωμα στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παίρνοντας συνεντεύξεις από ορισμένους εκ των πρωταγωνιστών των τελευταίων ημερών, το οποίο αναμένεται να μεταδοθεί εντός των επόμενων ημερών. Το συνεργείο του έδωσε το παρών και χθες στο ΟΑΚΑ για το φιλικό Ελλάδα - Ελβετία 0-1.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ