ΕΛΛΑΔΑ

Βασιλειάδης: "Περιμένουμε έγγραφες δεσμεύσεις"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Βασιλειάδης EUROKINISSI

Πρωτοβουλίες και δεσμεύσεις από την ΕΠΟ και φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου περιμένει ο Γιώργος Βασιλειάδης μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των διεθνών συνομοσπονδιών. Πρόσκληση για συνάντηση σε Κέρκυρα και Πλατανιά.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μετά την συνάντηση του με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, παρουσία της ΕΠΟ, υπογράμμισε πως πλέον περιμένει πρωτοβουλίες και δεσμεύσεις από την ΕΠΟ και φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA παρουσία της ΕΠΟ.

Την επιτροπή Παρακολούθησης εκπροσώπησαν ο Herbert Hubel (πρόεδρος) και o Ivan Vella, την UEFA ο Άντζελο Ρηγόπουλος και ο Μάριος Γεωργίου και την ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος) και ο Αλέξης Δέδες (Εκτελεστικός Γραμματέας).

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην εξής δήλωση:

"Κατέστησα σαφές στους εκπροσώπους των διεθνών συνομοσπονδιών τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στην απόφαση για διακοπή επ’ αόριστον των διοργανώσεων του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οποίοι έγιναν απολύτως κατανοητοί.

Πλέον αναμένω και από την ΕΠΟ και τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σειρά πρωτοβουλιών και έγγραφες δεσμεύσεις, οι οποίες θα αξιολογηθούν".

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ, εστάλησαν προσκλήσεις για συνάντηση στις ΠΑΕ Κέρκυρα και ΠΑΕ Πλατανιά:

"Σε συνέχεια των επαφών του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τους φορείς του ποδοσφαίρου εστάλησαν προσκλήσεις στις ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και ΠΑΕ Πλατανιά.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 3:00 μ.μ. στο Υπουργείο Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας 20, πίσω από το Πολυτεχνείο)".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ