Βασιλειάδης: "Ο Γκέραρντ άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Βασιλειάδης: "Ο Γκέραρντ άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εξέφρασε και αυτός με δήλωση του τα συλλυπητήρια του για τον χαμό του Ευγένιου Γκέραρντ.

Τα συλλυπητήρια του στους οικείου του Ευγένιου Γκέραρντ και στην αθλητική οικογένεια του ΟΦΗ εξέφρασε μέσω επίσημης δήλωσης του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού υποστήριξε πως ο Γκέραρντ άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συνέβαλε τα μέγιστα για την ανάπτυξη του.

Χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε:

"Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί για τον θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ.  Ενός ανθρώπου που, με τον απαράμιλλο επαγγελματισμό του, την αγάπη του για το άθλημα και τους αθλητές του καθώς και το ήθος του, άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξή του.

Ο Γκέραρντ αγάπησε τη χώρα μας, ιδιαίτερα την αγαπημένη του Κρήτη, το νησί που έγινε η δεύτερη πατρίδα του. Και οι Έλληνες αναγνωρίσαμε την αξία του κατατάσσοντάς τον στις καρδιές μας ως μια από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες του ποδοσφαίρου μας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην αθλητική οικογένεια του ΟΦΗ".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Η τελευταία εκτέλεση θανατοποινίτη στην Ελλάδα

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος ανοίγει τα κιτάπια του και ασχολείται με την ιστορία του Βασίλη Λυμπέρη τον Αύγουστο του 1972.

Superman και το νέο Narcos: 2 ταινίες και 7 σειρές για το ΣΚ σου

Όλες οι ταινίες και σειρές που αξίζει να τσεκάρεις αυτό το σαββατοκύριακο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24