ΕΛΛΑΔΑ

Βασιλειάδης: "Ανθρωπόμορφα φασιστοειδή..."

Βασιλειάδης: "Ανθρωπόμορφα φασιστοειδή..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απέστειλε σήμερα νωρίς το πρωί στον αρχηγό της ΕΛΑΣ επείγουσα επιστολή αναφορικά με το περιστατικό με το πανό που αναφερόταν στη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εκ μέρους του συνόλου της Ελληνικής Κυβέρνησης εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη και αποτροπιασμό του για τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στον αγώνα της Εθνικής μας με την Βοσνία.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει την ανάρτηση του φασιστικού πανό, εναντίον των Βοσνίων, που αφορούσε τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, από ελάχιστο αριθμό θεατών, απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τις Αρχές και τις Αξίες της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον Ελληνικό Λαό.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογραμμίζει ότι τέτοιου είδους ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα, ιδίως στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας και βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την πρόθεση να τους απαγορευθεί, δια βίου, η είσοδος στα γήπεδα.

Βασιλειάδης: "Ανθρωπόμορφα φασιστοειδή..."
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ