ΕΛΛΑΔΑ

Βασάρας: "Προκλήθηκε ντόρος χωρίς λόγο"

Βασάρας: "Προκλήθηκε ντόρος χωρίς λόγο"

Η δυσαρέσκεια του υπεύθυνου ανάπτυξης διαιτησίας για τα όσα διέρρευσαν για το σεμινάριο του προηγούμενου Αυγούστου και το χέρι του Νεϊμάρ με αφορμή το γκολ του Ιντέγε στην Βέροια.

Ο ντόρος που προκλήθηκε για το γκολ του Ιντέγε στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Βέροια δεν έχει κοπάσει. Με αφορμή το τέρμα του επιθετικού των «ερυθρόλευκων», υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία στο σεμινάριο που έγινε στις 17 Αυγούστου ο Κύρος Βασάρας έδειξε το ακυρωθέν γκολ του Νεϊμάρ με το χέρι, στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους και μαζί με τον Χιου Ντάλας υποστήριξαν ότι "γκολ με το χέρι δεν μετράει".

Ο πρώην διεθνή ρέφερι δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του στο σεμινάριο των διαιτητών της Super League που είναι σε εξέλιξη στην Αθήνα.

"Κάποιοι μίλησαν σε δημοσιογράφους και δεν μετέφεραν σωστά όσα έγιναν. Με πείραξε πολύ. Δείξαμε στο σεμινάριο του καλοκαιριού φάση με τον Νειμάρ; Απαντήστε, μην ντρέπεστε", ρώτησε τους διαιτητές ο Βασάρας και αφού πήρε αρνητική απάντηση, πρόσθεσε:

"Εγώ δεν την έδειξα αυτή την φάση. Πήρα τηλέφωνο και τον Ντάλας και τον ρώτησα αν το έκανε εκείνος. Μου απάντησε αρνητικά. Γιατί βγάζετε πράγματα προς τα έξω που δεν έχουν συμβεί; Προκλήθηκε ντόρος χωρίς λόγο. Μας αναγκάσατε να μην προβάλουμε φάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα".

Ικανοποίηση Σωμαρακάκη!

Ο υπεύθυνος ορισμών των διαιτητών στην Super League, Φραγκίσκος Σωμαρακάκης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις διαιτησίες.

"Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από τις αποδόσεις σας", είπε και συμπλήρωσε. "Τόσο η οδηγία της UEFA, όσο και του κυρίου Ντάλας είναι να πηγαίνουμε με το μέρος των διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας, όταν οι φάσεις είναι γκρίζες ζώνες. Οι άλλοι ας κρίνουν μετά από πέντε ριπλέι. Εμείς θα είμαστε με το μέρος σας. Η ΚΕΔ είναι εδώ για να στηρίξει τους διαιτητές".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ