ΕΛΛΑΔΑ

Βαλβέρδε: "Το ποδόσφαιρο τρελαίνει τους Έλληνες"

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on during the Spanish Copa del Rey, quarter final, second leg, soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Jan. 25, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on during the Spanish Copa del Rey, quarter final, second leg, soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Jan. 25, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το ελληνικό ποδόσφαιρο και υποστήριξε ότι αυτό τρελαίνει τους Έλληνες.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο "Camp Nou" την Τσέλσι (14/3, 21:45) στο πλαίσιο των ρεβάνς των 16 του Champions League και μπορεί το ευρωπαϊκό μέλλον των "μπλαουγκράνα" την τρέχουσα σεζόν να έρχεται σε πρώτη μοίρα, αλλά οι Καταλανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω εμπειρίας.

Ο "Txingurri" υποστήριξε ότι το ποδόσφαιρο τρελαίνει τους Έλληνες και αναρωτήθηκε γιατί δεν δημιουργούνται προβλήματα όταν παίζει η Εθνική Ελλάδας.

"Έχω παίξει ματς τέτοιου διαμετρήματος. Τα ντέρμπι στην Ελλάδα είναι δυνατά. Είναι παράξενο γιατί όταν παίζει η Εθνική Ελλάδας δεν υπάρχουν προβλήματα. Αλλά τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι δυνατά παιχνίδια.

Ξέρω τι σημαίνει να είσαι εκεί. Μίλησα εκεί για το θέμα της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό. Είναι καλό το πάθος, αλλά μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Το ποδόσφαιρο τρελαίνει τους Έλληνες", υποστήριξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ