ΕΛΛΑΔΑ

U19: Απόλυτη ισοβαθμία στον δεύτερο όμιλο του EURO 2015

U19: Απόλυτη ισοβαθμία στον δεύτερο όμιλο του EURO 2015
INTIME SPORTS

Οι νίκες της Ρωσίας επί της Ισπανίας με 3-1 και της Γερμανίας επί της Ολλανδίας με 1-0 έφερε και τις τέσσερις ομάδες στους τρεις βαθμούς στον δεύτερο όμιλο του EURO 2015 με τους Ισπανούς να έχουν την καλύτερη επίθεση αυτή τη στιγμή και τους Ρώσους να ακολουθούν.

Η ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου στο EURO 2015 U19 έφερε όλες τις ομάδες στους τρεις βαθμούς και σε μια απόλυτη ισοβαθμία όπου η κατάταξη γίνεται με βάση την διαφορά των γκολ και δη την καλύτερη επίθεση.

Συγκεκριμένα η Ρωσία επικράτησε με 3-1 της Ισπανίας και η Γερμανία της Ολλανδίας με 1-0 με αποτέλεσμα και οι τέσσερις ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς αλλά οι Ισπανοί με τους Ρώσους έχουν την καλύτερη επίθεση και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις.

Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα (13/7) με τις αναμετρήσεις Ρωσία-Γερμανία και Ισπανία-Ολλανδία ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να έχουμε δυο ισοπαλίες και πάλι όλα να ξεκαθαρίσουν με βάση τα γκολ των ομάδων και δη την καλύτερη επίθεση.

Ισπανία-Ρωσία 1-3

Μέσα σε 17 αγωνιστικά λεπτά, η Ρωσία κατάφερε να ανατρέψει το σκορ στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας απέναντι στην Ισπανία και, παράλληλα, να επανέλθει με εντυπωσιακό τρόπο στο παιχνίδι της πρόκρισης στον ημιτελικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.

Με γκολ του Μπαρίνοφ στο 37', με το οποίο ισοφάρισε τους Ισπανούς (Μαγιοράλ στο 13'), του Γκασίλιν στο 48' και του Σεϊντάεφ στο 54', η Ρωσία έκανε επίδειξη ισχύος παρότι έμεινε με δέκα παίκτες στο τερέν από το 71' λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Χοτζανιγιαζόφ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκεόργκι Καμπάκοφ από την Βουλγαρία, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μαρίν, Μπαρίνοφ, Γκολόβιν.

Ισπανία: Σιβέρα, Μαρίν, Καρικόλ, Μερέ, Μαρίνο (54' Ναχουέλ), Κόντσα (75' Φερνάντεζ), Σεμπάγιος, Μαγιοράλ, Ασένσιο, Χερνάντεζ (87' Σέικ), Βαγέχο.

Ρωσία: Μιτριούσκιν, Μακάροφ, Τσερνόφ, Χοτζανιγιαζόφ, Γιακούμπα, Γκούλιεφ (90'+1' Ζεμαλεντίνοφ), Μπαρίνοφ, Σεϊντάεφ, Γκολόβιν (79' Νουρίσοφ), Μελκάτζε (66' Μπεσντενέσνικ), Γκασίλιν.

Για την πρεμιέρα, είχαν έρθει τα αποτελέσματα Ολλανδία - Ρωσία 1-0 και Ισπανία - Γερμανία 3-0, οπότε, οι νικητές θέλουν άλλους τρεις βαθμούς για να προκριθούν και οι ηττημένοι για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.

Γερμανία-Ολλανδία 1-0

Με γκολ του Τζιανλούκα Ρίτσο στο 89ο λεπτό, η Γερμανία νίκησε 1-0 την Ολλανδία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απόλυτη βαθμολογική ισορροπία στον δεύτερο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, στον οποίο όλα θα ξεκαθαρίσουν κατά την τελευταία συναρπαστική αγωνιστική.

Η Ολλανδία επιχείρησε να διαχειριστεί τη διαγραφόμενη, στα τελευταία λεπτά, ισοπαλία, ωστόσο η πίεση και τα ρίσκα που πήραν οι αντίπαλοί της απέδωσαν καρπούς σε μια από τις πολλές οργανωμένες γερμανικές επιθέσεις.Μάλιστα, στις καθυστερήσεις οι νικητές έφτασαν κοντά και σ' ένα δεύτερο γκολ, αλλά από το σουτ του Βάλνερ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άντονι Τέιλορ από την Αγγλία, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ταχ, Ουλντ Τσιχ

Γερμανία: Φουνκ, Κλόστερμαν, Κλούντερ, Ταχ, Φέρενμπαχ, Κέρερ (80' Κουέτο), Αμίρι (90'+2' Οζτούρκ), Κρίστιανσεν, Βάλντσμιντ (64' Ρίτσο), Βέρνερ, Σένε.

Ολλανδία: Ντρόμελ, Σάνιεζ, Μίρανι, Λουφ, Πάαλ, Ντουάρτε (66' Ουβεγιάν), Νούρι (88' Βλαπ), Ντε Γιονγκ, Καλόν (77' Καστάνεερ), Φαν Άμερσφοορτ, ΟυλντΤσιχ

3η Αγωνιστική:

13/7 Ρωσία-Γερμανία (21:00 Α ΔΑΚ Κατερίνης)

13/7 Ισπανία-Ολλανδία (21:00 Δημ. Στάδιο Βέροιας)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Θέση Ομάδα Γκολ Βαθμοί
1. Ισπανία 4-3 3
2. Ρωσία 3-2 3
3. Ολλανδία 1-1 3
4. Γερμανία 1-3 3
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ