ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζογλου: "Καλούμε τους 4 μεγάλους στην Κρήτη για φαγητό"

Τζώρτζογλου: "Καλούμε τους 4 μεγάλους στην Κρήτη για φαγητό"
Νίκος Τζώρτζογλου

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, μίλησε και μεταξύ άλλων τόνισε για την πρόταση του να υπάρξει συνάντηση στην Κρήτη μεταξύ Κοντονή, των τεσσάρων "μεγάλων" και των ΕΠΣ.

"Η συνάντηση που δεν έγινε με τον κύριο Κοντονή να γίνει εδώ στην Κρήτη. Όχι μόνο τους 4 μεγάλους και από τις υπόλοιπες ομάδες αλλά και απ΄τις ΕΠΣ. Με την ίδια θεματολογία της συνάντησης που δεν έγινε με τον υπουργό", είπε αρχικά στον Arena fm 89,4 ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου.

"Κάνουμε την πρόσκληση στην Ελούντα να έχει τη μορφή ενός γεύματος εργασίας. Δεν μπορεί κανένας να απαγορεύσει στον κύριο Μαρινάκη να έρθει για φαγητό. Βελτιώνουμε την ιδέα του κυρίου Σαββίδη. Κάνουμε πράξη αυτό που πρότεινε.

Οι πρώτες διερευνητικές έγιναν και το είδαν όλοι θετικά. Για το καλό του ποδοσφαίρου που πάει σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα. Τις επόμενες μια δυο ώρες θα βγει και επίσημα. Τώρα είναι που καίει το θέμα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να γίνει μέσα στις επόμενες 10 μέρες να συμφωνήσουν οι 4 για να συναντηθούμε."

Photo Credits: Action images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ