ΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας: "Μην κάνει βήμα πίσω ο Κοντονής"

Τσίπρας: "Μην κάνει βήμα πίσω ο Κοντονής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με tweet στον επίσημο λογαριασμό του ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, αποκάλυψε πως είπε στον Σταύρο Κοντονή να μην κάνει βήμα πίσω στον αγώνα κατά της κάθαρσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μέχρι τα άκρα αναμένεται να οδηγηθεί η κόντρα της Κυβέρνησης με την FIFA και την UEFA. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την επίσημη τοποθέτηση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τόνισε πως σε συζήτηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή του είπε να μην κάνει βήμα πίσω.

Έτσι, το ενδεχόμενο Grexit από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μοιάζει πιο κοντά από ποτέ. Οι συνέπειες είναι καταστροφικές για τον επαγγελματικό αθλητισμό, που ουσιαστικά θα γίνει ξανά ερασιτεχνικός.

Πάντως οι ομάδες της Super League πήραν θέση την Πέμπτη (31/3) στη συνάντηση που είχαν, τονίζοντας πως πολιτεία και ΕΠΟ θα πρέπει να τα βρουν έτσι ώστε σε καμία περίπτωση να μην επέλθει Grexit.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η σημερινή εξέλιξη κάνει ακόμα πιο σημαντική την εκδίκαση στο ΣτΕ την προσεχή Τρίτη (5/4), καθώς σε περίπτωση που δικαιωθεί η ΕΠΟ, τότε ο υφυπουργός είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει και πάλι το Κύπελλο Ελλάδας, άρα θα απομακρυνθεί ο κίνδυνος Grexit.

Αν δικαιωθεί, όμως, η πλευρά του Σταύρου Κοντονή, τότε η ποδοσφαιρική απομόνωση είναι προ των πυλών.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δημήτρης Κωνσταντινίδης:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αφιέρωμα:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ