ΕΛΛΑΔΑ

Τσάκας: "Όσο μπορώ να κάνω ακόμη μπίζνες..."

Τσάκας: "Όσο μπορώ να κάνω ακόμη μπίζνες..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Bλάσης Τσάκας μίλησε στην εκπομπή "Αυτοψία" του ΑLPHA και αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα, φυσικά και για τους πρίγκιπες που θα αγόραζαν πριν μερικά χρόνια τον Παναθηναϊκό. Τι λέει για το επιχειρηματικό του μέλλον.

Στην εκπομπή "Αυτοψία" του ALPHA μίλησε ο Βλάσης Τσάκας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους πρίγκιπες που θα αγόραζαν πριν μερικά χρόνια τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν κλείνει την πόρτα σε μελλοντική εμπλοκή του σε μεγάλη ομάδα, αν υπάρξει ευκαιρία.

Σε ερώτηση για το αν θα ασχοληθεί ξανά με την εξαγορά κάποιας μεγάλης ομάδας, όπως για παράδειγμα του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού, είπε πως "όσο μπορώ να κάνω ακόμη μπίζνες, ναι. Η αγορά ανοίγει, επεκτείνεται και υπάρχουν δυνατότητες για συνεργασίες από την Ανατολή".

Συνέχισε μάλιστα, αναφέροντας: "Υπάρχει πλάνο επενδύσεων αλλά δεσμεύομαι και δεν μπορώ να πω το πλάνο. Θα έρθει εδώ ο επενδυτής και θα ανακοινώσει το πλάνο του. Ήδη έχει βρεθεί με τον Υπουργό. Αφορά μία ομάδα Αράβων και Κινέζων. Εγώ είμαι συνεργάτης και πιθανόν να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως με επενδύσεις πολλές σοβαρές στην Ελλάδα".

Για τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος επίσης είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή, τόνισε: "Δεν πιστεύω ότι οι μισοί Έλληνες πιστεύουν τον Σώρρα, γιατί αλλιώς θα ήμασταν τραγικός λαός. Γιατί πάνε και δίνουν 20 και 50 ευρώ σε έναν άνθρωπο που λέει ότι έχει 600 cash".

Για όσους λένε ότι ο Σώρρας είναι ο Τσάκας, απάντησε πως "δεν ξέρω γιατί γίνεται παραλληλισμός. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έχω λεφτά. Είπα ότι έχω επενδυτή που θα φέρει λεφτά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ