ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματισμοί με παρονομαστή το ΟΑΚΑ

Τραυματισμοί με παρονομαστή το ΟΑΚΑ

Τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς, τους τελευταίους δύο μήνες. Κοινός παρανομαστής, το γεγονός πως όλοι έχουν συμβεί στο ΟΑΚΑ

Οι Μιχάλης Μπακάκης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Μανιάτης που υπέστησαν ρήξη πρόσθιου χιαστού αλλά κι ο Τζίμι Ντουρμάζ που υπέστη ρήξη πλαγίου συνδέσμου, υπήρξαν "θύματα" σοβαρών τραυματισμών το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Κοινός παρανομαστής των τραυματισμών των δύο "κιτρινόμαυρων" και δύο "ερυθρόλευκων", ο αγωνιστικό χώρος του ΟΑΚΑ. Βέβαια για τους κάτωθι τραυματισμούς, είναι σαφές, ότι μπορεί να μην ευθύνεται αποκλειστικά ο αγωνιστικός χώρος, αλλά κι η προπόνηση όπως κι ένας συνδυασμός άλλων παραγόντων.

Ο ίδιος ο τεχνικός της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου είπε ότι: "Εύχομαι οι φόβοι μας αύριο να διαψευστούν, να μην είναι τόσο μεγάλος όσο λένε τώρα. Η κακοτυχία έχει λόγους."

Είναι προφανές ότι η αναφορά του τεχνικού της ΑΕΚ, δεν απευθυνόταν σε καμία περίπτωση στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Παράλληλα, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που ισχυρίζονται ότι ο αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου είναι ξερός. Η σίγουρη αλήθεια είναι πως η ρήξη χιαστών είναι ένας ύπουλος τραυματισμός ο οποίος μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, αλλά και σε κανέναν αφού μπορεί να είναι καθαρά θέμα ατυχίας.

Από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ υποστηρίζουν ότι την ευθύνη συντήρησης του αγωνιστικού χώρου την έχει, η ΑΕΚ. Από την Ένωση αντίθετα, ισχυρίζονται ότι η ομάδα απλώς ενοικιάζει το γήπεδο κι η αρμοδιότητα συντήρησης του αγωνιστικού χώρου έγκειται στη διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Το ίδιο συμβαίνει και στο μπάσκετ, όπου η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού χρησιμοποιεί το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μιχάλης Μπακάκης

Ο διεθνής μπακ της ΑΕΚ, ήταν ο τελευταίος - χρονικά - ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ήταν το 55ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου την Τετάρτη για την 5η αγωνιστική των play-offs της Football League, όταν ο Μιχάλης Μπακάκης τραυματίστηκε. Οι αρχικοί φόβοι για χιαστούς, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν. Ο νεαρός δεξιός φουλ μπακ, μετά τη διάγνωση της Πέμπτη, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Τραυματισμοί με παρονομαστή το ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Πέτρος Μάνταλος

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου", ο Πέτρος Μάνταλος, είχε προηγηθεί. Στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό στις 11 Μαρτίου, στο ΟΑΚΑ, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Κι αυτός διεθνής, δεν έχει επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του.

Τραυματισμοί με παρονομαστή το ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Γιάννης Μανιάτης

Ρήξη πρόσθιου χιαστού, σ' εκείνο το ματς, υπέστη κι ο Γιάννης Μανιάτης του Ολυμπιακού. Ο διεθνής μέσος των "ερυθρολεύκων" έφυγε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και με ασθενοφόρο λίγη ώρα πριν τη λήξη του ματς. Η διάγνωση και σ' αυτή την περίπτωση επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού επιτελείου.

Τραυματισμοί με παρονομαστή το ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Τζίμι Ντουρμάζ

Στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, είχε τραυματιστεί κι ο Σουηδός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ. Μόλις 11 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Τραυματισμοί με παρονομαστή το ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ