ΕΛΛΑΔΑ

Το ποδόσφαιρο «γεννά» την Αλληλεγγύη

Το ποδόσφαιρο «γεννά» την Αλληλεγγύη

Η αλληλεγγύη και το ποδόσφαιρο είχαν την τιμητική τους την Τετάρτη στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα», στο τουρνουά που διοργάνωσαν ο ΠΑΣ Πρέβεζα, η Αθλητική Ένωση Πρέβεζας και η Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη».

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά είχε μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που σκοπός δεν ήταν οι βαθμοί, η πρωτιά ή κάποιο έπαθλο, αλλά η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πρέβεζας και των άπορων οικογενειών του Δήμου μας.

Και το ποσό που συγκεντρώθηκε δεν είναι ευκαταφρόνητο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για να διεξαχθεί αυτό το τουρνουά. Πρώτα απ' όλα στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, καθώς και στις διοικήσεις του ΠΑΣ Πρέβεζα και της ΑΕ Πρέβεζας. Στους Πρεβεζάνους διαιτητές (Ρίππης, Μασούρας, Φίτσας, Μπάκος, Κωνσταντίνου), που βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων, όπως επίσης και στον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Πρέβεζας, κ. Φραγκούλη που βοήθησε με την παραχώρηση του γηπέδου.

Θερμές ήταν και οι ευχαριστίες όλων στους γιατρούς Σπύρο Μπρίκο και Ελένη Χρήστου, που βρέθηκαν στο γήπεδο για παν ενδεχόμενο, όπως επίσης και σε όσους αφιέρωσαν το απόγευμά τους για να βρεθούν στις εξέδρες του «Αθανασία Τσουμελέκα».

Η Π.Ο.Π. ευχαριστεί και τον Γιώργο Ντίλο για την εκτύπωση αφισών-προσκλήσεων.

Με τις τρεις ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Πρέβεζα (Αμάραντος): Ντίτσος, Δαρδαμάνης, Τσόκας, Μάρκος, Ζήσης, Δήμας Χρ., Δήμας Μ., Δημουλιάς, Χουλιάρας, Ντέτσικας, Σιδέρης, Σκαμνέλος, Νίκου.

ΑΕ Πρέβεζας (Ντοματάς): Κετίκογλου, Βασιλάκος, Γκέλης, Κουμπής, Τουλκερίδης Β., Κάτσενος, Πανταζής, Κώστας, Ζέρης Π., Τουλκερίδης Αρ., Μυφτίου, Πάσχος, Νάτσης, Καρασαββίδης (πατέρας και γιος) Πόποτας, Coucha, Κατωγιάννης, Κουτρούμπας, Ντοματάς, Νικάκης, Ζιώγκας, Τριάντος, Πρόνιος, Καλαντζής, Ζέρης Ξ., Χριστοδούλου.

Π.Ο.Π. Αλληλεγγύη: Κυπριωτέλης, Κετίκογλου, Αμάραντος (πατέρας και γιος), Ντίκος, Μπαλάφας, Νταλαούτης Αλ., Μερισιώτης, Καραμούτσιος, Μέλλος, Μαγκλάρας Στ., Χαϊδάκης, Γιαννακός, Ντίλο, Μαγκλάρας Τ., Μαγκλάρας Ηλ., Τσιρώνης, Κατωγιάννης, Βάρλας, Βέλλιος, Κωστάκης, Νταλαούτης Χρ., Πουλιάνος, Τσόγκας, Πάτσης, Κουλιάτσης.

Πηγή: www.atpreveza.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ