ΕΛΛΑΔΑ

Το tour της Εσπανιόλ σε Αθήνα - Τρίπολη

Το tour της Εσπανιόλ σε Αθήνα - Τρίπολη
INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη (10/12) άνθρωπος της Εσπανιόλ, προκειμένου να παρακολουθήσει παιχνίδια στη Super League. Οι αναμετρήσεις στις οποίες έδωσε το παρών και η επίσκεψη στην Τρίπολη.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μπορεί να μην είναι ελκυστικό, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν έρχονται κατά διαστήματα εκπρόσωποι ξένων ομάδων στα μέρη μας για να τσεκάρουν από κοντά περιπτώσεις παικτών που τους έχουν κάνει "κλικ". Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, εκπρόσωπος της Εσπανιόλ βρέθηκε στη χώρα μας από την περασμένη Πέμπτη (10/12) και πήρε γεύση από ουκ ολίγα παιχνίδια.

Την αρχή έκανε ανήμερα της άφιξής του, όπου ταξίδεψε στην Τρίπολη για να δει την αναμέτρηση του Αστέρα με τη Σάλκε, στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα των ομίλων του Europa League. Ακολούθησαν αγώνες για τη 14η αγωνιστική της Super League. Το Σάββατο (12/12) βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη για το Πανιώνιος - ΑΕΚ και την Κυριακή (13/12) στα Ολυμπιακός - Παναιτωλικός, Ατρόμητος - Καλλονή και Παναθηναϊκός - Αστέρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεχώρισε ορισμένες περιπτώσεις, οι οποίοι ενδεχομένως να απασχολήσουν την Εσπανιόλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Σημειώνεται ότι η καταλανική ομάδα είναι στην 12η θέση της Primera Division ύστερα από 15 παιχνίδια, έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς. Όσο για το ποιος άνθρωπος ήταν αυτός που πέρασε τις τελευταίες μέρες στα ελληνικά γήπεδα; Το δεξί χέρι του τεχνικού διευθυντή.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ