Το τελεσίγραφο της FIFA στον Βασιλειάδη ενόψει εκλογών της ΕΠΟ

Το τελεσίγραφο της FIFA στον Βασιλειάδη ενόψει εκλογών της ΕΠΟ

H FIFA, ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ, απαιτεί την κατάργηση του νόμου Ορφανού, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για να ακυρωθούν οι αρχαιρεσίες του περασμένου Οκτωβρίου. Τελεσίγραφο σε Βασιλειάδη.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει στείλει τελεσίγραφο στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, όπου του ζητάει να καταργήσει το νόμο Ορφανού σχετικά με την εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ. Θυμίζουμε ότι ο σχετικός νόμος χρησιμοποιήθηκε για να ακυρωθούν οι αρχαιρεσίες του περασμένου Οκτωβρίου και η FIFA δεν θέλει να υπάρχει ενόψει της επόμενης εκλογικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με την "Live Sport" στο 41ο Ετήσιο Κογκρέσο της UEFA στο Ελσίνκι, ο πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, Ιωάννης Δρόσος, συνομίλησε με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με τον διευθυντή ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και τον Άντζελο Ρηγόπουλο που είναι νομικός της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, λέγοντάς του πως για να γίνουν οι εκλογές, θα πρέπει ο Γιώργος Βασιλειάδης να καταργήσει το νόμο, σύμφωνα με τον οποίο σε κάθε δέκα σωματεία αντιστοιχεί μία ψήφος.

Η FIFA ζητά την διαγραφή της συγκεκριμένης διάταξης και οι δυο συνομοσπονδίες από κοινού δεν θα δεχθούν να γίνουν οι εκλογές σύμφωνα με μία διάταξη νόμου, αλλά να πραγματοποιηθούν βάσει του καταστατικού της Ομοσπονδίας. Πάνω σ' αυτή τη διάταξη τον περασμένο Οκτώβρη η Κηφισιά είχε ακυρώσει τις εκλογές και αυτό δεν θέλουν να το επιτρέψουν ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

Όρια ηλικίας και προϋποθέσεις για τα μέλη μεταξύ των μεταρρυθμίσεων της UEFA

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Ο Κουτσοκούμνης στο Συμβούλιο της FIFA, τα νέα εκτελεστικά μέλη της UEFA

"ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ"

Μοιράζει 1.000.000 ευρώ στις ομοσπονδίες ο Τσέφεριν

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24