ΕΛΛΑΔΑ

Το scouting του Ερόλ Μπουλούτ σε Φάληρο, ΟΑΚΑ

Το scouting του Ερόλ Μπουλούτ σε Φάληρο, ΟΑΚΑ
Μπουλούτ INTIME SPORTS

Ο Ερόλ Μπουλούτ βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και είδε τα παιχνίδια Ολυμπιακός - Ηρακλής και ΑΕΚ - Αστέρας. Ο βοηθός προπονητή στην Ιστανμπούλ Μπουγιουκσεχίρ τσέκαρε παίκτες και μίλησε στο Sport24.gr για όσα παρακολούθησε.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ερόλ Μπουλούτ είναι πλέον βοηθός προπονητή στην Ιστανμπούλ Μπουγιουκσεχίρ, η οποία στο τουρκικό πρωτάθλημα τα καταφέρνει εξαιρετικά. Είναι στην 4η θέση πίσω από Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαράι.

Ο Τούρκος, ο οποίος κατά το παρελθόν έπαιξε ποδόσφαιρο σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ και Βέροια, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (7-8/11) στην Ελλάδα και παρακολούθησε τα παιχνίδια Ολυμπιακός - Ηρακλής και ΑΕΚ - Αστέρας.

Ο σκοπός του ταξιδιού του, πέρα από το να δει παλιούς φίλους, ήταν να τσεκάρει παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα στην οποία ανήκει. Ο 40χρονος μίλησε στο Sport24.gr, αλλά δεν θέλησε να πει ποιοι ήταν οι παίκτες που του κέντρισαν περισσότερο την προσοχή.

"Είδα αρκετούς παίκτες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ονόματα δεν μπορώ να πω, αλλά μερικούς τους βάλαμε στη λίστα ενόψει Ιανουαρίου. Είναι νωρίς να πω ποιοι ποδοσφαιριστές μου άρεσαν" δήλωσε ο Ερόλ Μπουλούτ. Στην Ιστανμπούλ Μπουγιουκσεχίρ αγωνίζεται ο 35χρονος πια Εμρέ Μπελόζογλου.

Με την συγκεκριμένη ομάδα είχε δώσει φιλικό τον περασμένο Ιούλιο ο Ατρόμητος, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ