ΕΛΛΑΔΑ

Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται στην Ευελπίδων

Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται στην Ευελπίδων
Φερνάντο Σάντος INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η ανακριτική διαδικασία για την "εγκληματική οργάνωση". Από την Δευτέρα ξεκινάει η ανακριτική διαδικασία για την "κάρτα υγείας" της ΕΠΟ.

Με τις ένορκες καταθέσεις που απέστειλαν μέσω της πρεσβείας στην Πορτογαλία πριν από λίγες ημέρες, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος και ο βοηθός του Ρικάρντο Σάντος για τον αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1 (περίοδος 2014-15), ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε μήνες, η ανακριτική διαδικασία για την "εγκληματική οργάνωση" στο ποδόσφαιρο.

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης θα στείλει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου τον φάκελο της υπόθεσης που ξεκίνησε με 16 κατηγορούμενους και έχει φτάσει τους 34, στον εισαγγελέα εφετών που θα ετοιμάσει την πρόταση του για το ποιοι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη στο συμβούλιο Εφετών που θα έχει και τον τελευταίο λόγο.

Από την ερχόμενη Δευτέρα όμως, στην Ευελπίδων θα. παιχθεί πάλι ποδόσφαιρο. Ο ειδικός ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης έχει αναλάβει και την υπόθεση της "κάρτας υγείας" της ΕΠΟ και από το γραφείο του θα περάσουν για να τους απαγγελθούν κατηγορίες οι 23 κατηγορούμενοι, πρώην και νυν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας την περίοδο 2005-2011.

Μεταξύ αυτών ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Γιώργος Σαρρής και ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Οι κατηγορίες θα είναι μεταξύ άλλων απιστία σε βαθμό κακουργήματος και ηθική αυτουργία κατά συναυτουργία σε απιστία, με ενέργεια και παράλειψη, με ζημιά που υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ, κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία. Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ