ΕΛΛΑΔΑ

Το Fair Play της χρονιάς από τα Χανιά

Το Fair Play της χρονιάς από τα Χανιά
Ζάκυνθος

Στο πλαίσιο των βραβείων του ΠΣΑΠ οι παίκτες των Χανίων βραβεύτηκαν για το Fair Play της σεζόν 2015-16. Ειδικά βραβεία στους Τζόρβα, Σεϊταρίδη και τον γραμματέα της FIFPro Φαν Σέχελεν.

Τρία ειδικά βραβεία δόθηκαν στο ξεκίνημα της βραδιάς των ετήσιων βραβείων του ΠΣΑΠ. Το βραβείο για το Fair Play της χρονιάς δόθηκε στους παίκτες των Χανίων για το ματς με την Ζάκυνθο που διεξήχθη το Δεκέμβριο του 2015.

Στο 57΄ έχει τραυματιστεί ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου και ο τερματοφύλακάς της βγάζει τη μπάλα πλάγιο άουτ. Η ομάδα των Χανίων δεν τηρεί το fair play και ο Τσούτσης μετά το πλάγιο του Μπριλάκη ισοφαρίζει σε 2-2. Με τη σέντρα όμως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κρήτης τηρούν το fair play και ο Ζαϊρί πετυχαίνει το πιο εύκολο γκολ της καριέρας αποκαθιστώντας τη τάξη για το 3-2.

Εκ μέρους των παικτών των Χανίων το βραβείο παρέλαβε ο πρώην παίκτης της ομάδας, Πάρης Παλιάτσος, ο οποίος τόνισε: "Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που εκπροσωπώ την περσινή ομάδα. Εμείς τηρήσαμε απλά το Fair play και τηρώντας το μπορείς να ελπίζεις σε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο".

ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους Τζόρβας και Σεϊταρίδης

Ειδικό βραβείο δόθηκε στον Αλέξανδρο Τζόρβα και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Στην εκδήλωση ήταν μόνο ο παλαίμαχος τερματοφύλακας (σ.σ. ο Γιούρκας Σεϊταρίδης απουσίαζε για προσωπικούς λόγους) ο οποίος αφιέρωσε το βραβείο του στον Τάκη Οικονομόπουλο.

"Να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ για το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές και κυρίως σε εκείνους στη Β΄και τη Γ΄ Εθνική. Όταν παίρνει κάποιος ένα βραβείο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να μην ευχαριστήσει τους προπονητές, τους συμπαίκτες. Θέλω να το αφιερώσω το βραβείο στον Τάκη Οικονομόπουλο. Χωρίς εκείνον δεν θα ήμουν εδώ αφού με έπιασε από το χέρι και με οδήγησε ως εδώ" τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το βραβείο του πρώην συμπαίκτη του ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δήλωσε: "Συγχαρητήρια από την πλευρά μου και στους δύο. Δεν θα ξεχάσω το ματς στην Ουκρανία όπου ήταν από τους στυλοβάτες της πρόκρισης".

Βραβείο ήθους ο Φανούρης Γουνδουλάκης

Ξεχωριστό βραβείο για το ήθος του και για το γεγονός ότι παίζει τόσα χρόνια χωρίς να έχει αποβληθεί ποτέ πήρε ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Ο παίκτης πλέον του Πλατανιά είπε: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι κοντά σας. Είμαι χαρούμενος που βλέπω αθλητές τους οποίους είχα πρότυπο εγώ να βρίσκονται εδώ. Προσπαθώ πάντα μέσα στο γήπεδο να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό πάντα στα πλαίσια του Fair play. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα. Την Καλαμάτα, τον Πανιώνιο και τον Πλατανιά και όλους τους ανθρώπους που συνάντησα σε αυτές. Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που είναι πάντα δίπλα μου".

ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ειδικό βραβείο στον Φαν Σέχελεν

Το τρίτο ειδικό βραβείο δόθηκε στον Τέο Φαν Σέχελεν. Ο Γενικός Γραμματέας της FIF PRO τόνισε για τη βράβευση του: "Δεν μιλάω ελληνικά αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το βραβείο. Δεν ασχολούμαι μόνο με τους κορυφαίους παίκτες, αλλά και για εκείνους. Κάνω αυτή τη δουλειά για αρκετό και είναι η πρώτη φορά που με βραβεύουν για αυτό. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Ασχολούμε με χιλιάδες ποδοσφαιριστές κάθε χρονιά. Μπορώ να υποσχεθώ στους Έλληνες παίκτες ότι θα πληρώνονται στην ώρα τους".

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος πήρε τον λόγο και έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΣΑΤ για τα βραβεία ζήτησε: "Συγγνώμη για τα γήπεδα που αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές λίγες ημέρες πριν".

Κεντρική φωτογραφία: ioniansports.gr

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ