ΕΛΛΑΔΑ

Το "ευχαριστώ" του Σάντος στα ελληνικά

Το "ευχαριστώ" του Σάντος στα ελληνικά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φερνάντο Σάντος ευχαρίστησε με κείμενο στην ελληνική γλώσσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σε όσους του ευχήθηκαν για τα 62α γενέθλιά του.

Γεννήθηκε μια ημέρα σαν και χθες στη Λισαβώνα, πριν από 62 χρόνια. Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία στην Ελλάδα, από την τεχνική ηγεσία των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ κι Εθνικής Ελλάδας.

Όπως κάθε χρόνο, ανήμερα των γενεθλίων του, έτσι και φέτος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας ευχήθηκε με μήνυμα στην ελληνική γλώσσα στα μηνύματα που δέχθηκε:

"Αγαπητοί Φίλοι

Δεν μου είναι δυνατό και ήταν επιθυμία μου να απαντήσω ξεχωριστά σε όλα τα μηνύματα που έλαβα για τα γενέθλιά μου. Εδώ είναι ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που μέσα από αυτό μου έδωσε συγχαρητήρια.

Τις καλύτερες ευχές μου για καλή υγεία σε σας και τις οικογένειές σας που ο Θεός να σας προστατεύσει. Σας αγκαλιές και φιλιά ευχαριστώ", αναφέρει η ανάρτηση του 62χρονου Πορτογάλου προπονητή. Εξάλλου όπου κι αν βρίσκεται, ο Φερνάντο Σάντος παρακολουθεί την ελληνική επικαιρότητα κι έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τη χώρα μας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ