ΕΛΛΑΔΑ

Το ευρωπαϊκό σκάουτινγκ της ESFA στην Παιανία

Το ευρωπαϊκό σκάουτινγκ της ESFA στην Παιανία
Μέσι

Ευρωπαϊκό σκάουτινγκ θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή (22/4) μέχρι την Κυριακή (24/4) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, που διοργανώνεται από την εταιρεία Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Βρετανοί διεθνούς φήμες προπονητές και σκάουτς από ομάδες της Αγγλίας, Ουαλίας, Σκωτίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Ολλανδίας, Γερμανίας, Πολωνίας και Κύπρου θα δώσουν το παρών στο ευρωπαϊκό σκάουτινγκ που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή (22/4) μέχρι την Κυριακή (24/4) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, το οποίο διοργανώνεται η εταιρεία Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 11 έως 20 ετών. Με ανακοίνωσή της η εταιρία Euro Sports Football Activities έκανε γνωστό ότι ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η ανακοίνωση της Euro Sports Football Activities:

"Η Euro Sports Football Activities ευχαριστεί όσους έως τώρα δήλωσαν συμμετοχή στο μεγαλύτερο Scouting που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Ευρώπη και σας πληροφορεί ότι ελάχιστες θέσεις έχουν ακόμη απομείνει. Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι το παρόν στην διοργάνωσή μας, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, θα δώσουν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που με συντονισμένες προσπάθειες της E.S.F.A. και του κ. Αργύρη Κρεμίτσα έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με ομάδες του εξωτερικού.

Επίσης στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ SCOUTING, στην Αθήνα, θα παραβρεθούν όλοι οι νεαροί παίκτες γεννηθέντες το 2000-2002 που έχουν ήδη επιλεγεί από τις ομάδες της Έβερτον, της Κρίσταλ Πάλλας και της Γουίγκαν Σας πληροφορούμε ότι μετά το 3ήμερο δοκιμαστικό στην Παιανία, κάποιοι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν και θα ενταχθούν στο ηλικιακό τους τμήμα των ομάδων που τους επέλεξαν για τελικές δοκιμές, ενώ κάποιοι άλλοι θα μεταβούν για δοκιμή στα τέλη Ιουνίου στις ομάδες που τους έχουν προεπιλέξει.

Σας υπενθυμίζουμε ότι πέραν των Βρετανών διεθνούς φήμης προπονητών που έχουν προσκληθεί, θα δώσουν το παρόν Scouters και προπονητές από ομάδες της Αγγλίας, Ουαλίας, Σκωτίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Ολλανδίας, Γερμανίας, Πολωνίας και Κύπρου".

Επιτυχίες της Euro Sports Football Activities

Δημήτρης Στουρνάρας

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ γεννημένος στις 30/05/2001 είναι ένα από τα παιδιά που του δόθηκε η ευκαιρία μέσο της Euro Sports Football Activities να βρεθεί στα Βρετανικά γήπεδα και να προκαλέσει το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων του Ηνωμένου Βασιλείου! Κατά την επίσκεψη του στα δοκιμαστικά που έγιναν στις αρχές του Ιανουαρίου 2016 στο Manchester και κατά την διάρκεια αυτών, τον κάλεσε για δύο ημέρες η Man. City να προπονηθεί με τα αγωνιστικά της τμήματα U17 για δύο ημέρες!

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα είχε αποσταλλεί ήδη η πρόσκληση από την EVERTON FC να μεταβεί στις αρχές Φεβρουαρίου και για επτά ημέρες στην U17. Η παρουσία του εκεί στέφτηκε με επιτυχία! Τον Ιούνιο κατόπιν πρόσκλησης του θα βρίσκεται ξανά στην EVERTON FC! Ο 15χρονος ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ με ύψος 1.82cm αγωνίζεται Α.Ο ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ. Αγωνίζεται ως Τερματοφύλακας και από 6 ετών ήταν μέλος των ακαδημιών του Olympico 7X7 του κυρίου Γιάννη Χρήστου και προπονητή του έως και σήμερα. Στο φετινό πρωτάθλημα ο νεαρός έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τα βλέμματα ακόμη και μεγάλων συλλόγων. Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ανάλογη αντίληψη της ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Στάθης Παπαχαραλάμπους

Γεννηθείς 1992. Από τον ΑΟ Θήβας 1/6/2016 στην Bala Town η οποία θα εκπροσωπήσει το League of Wales στη διοργάνωση της UEFA την επόμενη σεζόν.

Ιωάννης Κρεμίτσας

Γεννηθείς 17/8/1998 από τις ακαδημίες της Κύπρου Κορυδαλλού στην Ιταλική Macerata U20 Γ’ εθνική. Τον Ιούνιο έχει ζητηθεί από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ιωάννης Σμυρναίος

Γεννηθείς 1995 από τον ΑΟ Χαλκίδας στο San Sisto. Ιταλία – Περούτζια. Υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες της Ιταλίας.

Μιχάλης Πετεινός

Γεννηθείς 1999 από ΠΑΕ Καλλιθέα στην Ιταλική Macerrata U18 Γ’ εθνική

Αντώνης Πετεινός

Γεννηθείς 2002 από ΠΑΕ Καλλιθέα στην Ιταλική Macerata U15 Γ’ εθνική. Έχει ζητηθεί από την Περούτζια να δοκιμαστεί 18 έως 24/4/2016 προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Άκης Μίχος

Γεννηθείς 2000. Μεγάλο ενδιαφέρον από μεγάλους Αγγλικούς και Ολλανδικούς συλλόγους!

Πούλος Οδυσσέας

Γεννηθείς 2001. Μεγάλο ενδιαφέρον από μεγάλους Ολλανδικούς συλλόγους!

Χρήστος Πρόνιος

Γεννηθείς 1998 στην Ιταλική Macerata U20 Γ’ εθνική.

Νίκος Τόλης

Γεννηθείς 1997 από τον ΑΟ Χαλκίδας στο San Sisto. Ιταλία – Περούτζια. Υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες της Ιταλίας

Μάριος Κερίμ

Γεννηθείς 2000. Βρίσκεται ήδη στην Ιταλία. Υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ