ΕΛΛΑΔΑ

Το επίσημο ευχαριστώ του "Costa Νavarino" στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo argues with Juventus' Blaise Matuidi during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo argues with Juventus' Blaise Matuidi during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Το "Costa Navarino" όπου πέρασε τις διακοπές του ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να ευχαριστήσει τον Πορτογάλο επιθετικό που προτίμησε την Μεσσηνία και το φημισμένο ξενοδοχείο για να περάσει λίγες μέρες ξεγνοιασιάς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για περισσότερο από μια εβδομάδα επέλεξε να κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μεσσηνία αφού διέμεινε στο "Costa Navarino".

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο φημισμένο ξενοδοχείο ολοκληρώθηκε και η μεταγραφή του Πορτογάλου επιθετικού στην Γιουβέντους.

Το "Costa Navarino" θέλησε να ευχαριστήσει τον Ρονάλντο για την επιλογή του και ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία με τον Πορτογάλο επιθετικό και έγραψε:

"Ήταν τιμή και μεγάλη εμπειρία για την ομάδα μας να φροντίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την οικογένεια του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κριστιάνο που έγινε μέρος της ιστορίας μας".

Το επίσημο ευχαριστώ του "Costa Νavarino" στον Κριστιάνο Ρονάλντο
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ