ΕΛΛΑΔΑ

Θρίαμβος του Ολυμπιακού, 4-0 επί του ΠΑΟΚ!

Θρίαμβος του Ολυμπιακού, 4-0 επί του ΠΑΟΚ!
INTIME SPORTS

Η Κ20 των "ερυθρολεύκων" πέρασε σαν σίφουνας από τη Θεσσαλονίκη πετυχαίνοντας τρομερή νίκη με 4-0 επί του ΠΑΟΚ

Την ανωτερότητά του επιβεβαίωσε ο πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Κ20 Ολυμπιακός που πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με το εντυπωσιακό 4-0 στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν πάρτι στο δεύτερο μέρος, στο οποίο σημείωσαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα. Κατέρρευσαν μετά το 2-0 οι γηπεδούχοι. Έτσι, η ομάδα του Βασίλη Βούζα απέκτησαν, πλέον, διαφορά πέντε βαθμών από το συγκρότημα του Βλάνταν Ίβιτς

Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και τα πολλά λάθη, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μην φτάσουν πολλές φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Ωστόσο, ο Μεγαρίτης στο 41' εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Κουτογλίδη σημειώνοντας το 0-1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και παραλίγο να ισοφαρίσει με δυνατό σουτ του Δεληγιαννίδη στο 58ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, όμως, ο Δικέφαλος σίγησε και ο Ολυμπιακός ήταν το απόλυτο αφεντικό του ματς.

Στο 66' ο Πλέγας με κεφαλιά έγραψε το 0-2, ένα γκολ που έριξε στο καναβάτσο την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι "εξαφανίστηκαν" από το γήπεδο. Ο Ανδρούτσος στο 76' έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, τον Κουτογλίδη, ο οποίος επιχείρησε να ντριπλάρει στην μικρή του περιοχή και στο 83' ο Βάρκας πέτυχε το τελικό 0-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Χατζηδίμπας, Παντεκίδης, Τσιαμπάζης, Πατράλης, Δεληγιαννίδης (71'Μπατάεφ), Παναγιωτίδης, Συράκος, Κτιστόπουλος (46' Δημητριάδης), Κάκκο (46' Ρανγκέλοφ)

Ολυμπιακός: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος (78' Βάργκας), Λάτσι (81' Κούγιος), Τσιμίκας

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ