ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη (29/3) στην Αθήνα FIFA και UEFA

Η αντιπροσωπεία των παραγόντων της FIFA και της UFFA θα βρίσκονται στην Αθήνα την Τρίτη (29/3) ενώ την Τετάρτη (30/3) είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Την Τρίτη (29/3) είναι προγραμματισμένη η άφιξη στην Αθήνα της αντιπροσωπείας της FIFA και της UEFA που την Τετάρτη (30/3) θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμό με θέμα τη συνέχεια της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος η όχι.

Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τέσσερα άτομα, δυο από την FIFA και δυο από την UEFA. Χαρακτηριστικά από την FIFA θα ταξιδέψει στην χώρα μας ο Κωνσταντίνος Κουτσοκούμνης, πρόεδρος της ΚΟΠ, και μέλος επιτροπής εθνικών ομοσπονδιών της FIFA ενώ ο δεύτερος θα είναι ένας δικηγόρος.

Από πλευράς UEFA θα έρθουν δυο δικηγόροι εκ των οποίων ο ένας είναι ο Άγγελος Ρηγόπουλος και ένας ακόμη. Στο σύνολο το κλιμάκιο των δυο ομοσπονδιών θα αποτελείται από τέσσερα άτομα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα την Τρίτη (29/3) να βρεθούν και στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να δουν το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Ισλανδία.

Η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή είναι την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο ενώ σε αυτή θα δώσουν το παρών και στελέχη της ΕΠΟ και φυσικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης.

Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη (29/3) είναι προγραμματισμένη και η εκδίκαση της προσφυγής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στο ΣτΕ κατά της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ