Την επόμενη εβδομάδα επισήμως το βούλευμα για τη "δίκη των 28"

Την επόμενη εβδομάδα επισήμως το βούλευμα για τη "δίκη των 28"

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καθαρογραφεί στο σύνολό του και να δοθεί στους δικηγόρους των 28 υπό κατηγορία ατόμων το παραπεμπτικό προς δίκη βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Από εκατοντάδες σελίδες αναμένεται να αποτελείται το παραπεμπτικό προς δίκη βούλευμα για τα 28 υπό κατηγορία άτομα, το οποίο αναμένεται να καθαρογραφεί και να παραδοθεί στους ίδιους και τους δικηγόρους τους την επόμενη εβδομάδα. 

Ίσως, μάλιστα αυτό να συμβεί όχι στις πρώτες, αλλά στις τελευταίες ημέρες της επόμενης εβδομάδας, δεδομένου του όγκου των εγγράφων, ο οποίος θα θυμίζει... "Κoriopolis". Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων και αρκετοί δημοσιογράφοι έχουν στα χέρια τους το διατακτικό του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών και ασφαλώς ουδεμία πλευρά έχει διαψεύσει τα ονόματα των 28 κατηγορούμενων, μεταξύ των οποίων οι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ατρόμητος, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Σπανός, ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης, πρώην στελέχη της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, πρώην διαιτητές, πρώην ποδοσφαιριστές και στελεχη της Βέροιας.

Η απόφαση για την παραπομπή τους έχει εκδοθεί, αλλά το 15θήμερο "περιθώριο" για την παύση της ενασχόλησής τους με το ποδόσφαιρο, για το οποίο έκανε λόγο χθες ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης θα... αρχίσει να μετράει από την οριστική έκδοση του βουλεύματος στο σύνολό του. Μετά απ' αυτό αναμένεται να οριστεί δικάσιμος (πιθανότατα εντός του 2018), αλλά το πιο ενδιαφέρον και χρονικά άμεσο είναι τι θα πράξει ο αθλητικός εισαγγελέας και η ΕΠΟ ως προς το ποδοσφαιρικά πειθαρχικό (για τις εμπλεκόμενες ομάδες) και όχι το ποινικό (για τα πρόσωπα) σκέλος της υπόθεσης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήλωση Βαγγέλη Μαρινάκη: "Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου, για λίγους μήνες πρόεδρος ο Γιάννης Μώραλης "  

Σπανός: "Συρόμαστε σε μια δίκη εντυπώσεων"  

Γι' αυτό πρέπει να παραδώσουν τις μετοχές τους

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΒΙΝΤΕΟ

Μάνδρα: Ξύλο και βρισιές στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας μετά τη φονική πλημμύρα - Πιάστηκαν στα χέρια μετά τη σιγή ενός λεπτού για τους νεκρούς

Η πιο τζούφια τηλεοπτική μετάδοση της χρονιάς

Αμερικανικό κανάλι ήταν έτοιμο να αναμεταδώσει την κατεδάφιση ενός γηπέδου, ώσπου συνέβη αυτό.

Μια γενναία πράξη ανθρωπιάς από τον Νίκο Γκάλη

Ο Γκάλης βγάζει σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε το 1992 για τον μικρό Χριστόφορο

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24