ΕΛΛΑΔΑ

Θετικό δείγμα για τη Σπάρτη, 1-1 με Ατρόμητο

Θετικό δείγμα για τη Σπάρτη, 1-1 με Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε φιλική αναμέτρηση, στη Σπάρτη, η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο με τον Γιαννίτση να σκοράρει για τους Λάκωνες και τον Λαζαρίδη για τους Περιστεριώτες.

Δίχως νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση του Ατρομήτου με τη Σπάρτη, στην πρωτεύουσα της Λακωνίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό, όταν ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιαννίτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αφού ο Αναστασάκος απέτυχε στο 41ο λεπτό να κάνει το 2-0, ήρθε η ισοφάριση από τον Ατρόμητο. Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κατράνης κινήθηκε από τα δεξιά, έβγαλε και τη σέντρα, με τον Λαζαρίδη να νικά τον Κραβαρίτη και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Ο Τραϊανός Δέλλας σίγουρα θα έχει πράγματα να βελτιώσει - ειδικά στην άμυνα καθώς μόνο στο φιλικό με τον Λεβαδειακό η ομάδα του δεν δέχθηκε γκολ - μέχρι και την έναρξη της Super League, αντίθετα η εμφάνιση της Σπάρτης απέναντι σε μια εκ των καλυτέρων ομάδων της πρώτης κατηγορίας σίγουρα είναι ενθαρρυντική.

ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης (87′ Μπουτσικάρης), Γκαλίτσιος (46′ Καρτσαμπάς), Γιαννίτσης (81′ Κοντοές), Παπαχρήστος (46′ Παναγιώτου), Μπανούσης, Οικονομόπουλος (46′ Αναστασόπουλος), Μπουντόπουλος (46′ Κατσίκης), Βελλίνης (46′ Ηλιόπουλος), Αρσενίεβιτς (72′ Σινίκ), Αναστασάκος (66′ Γαρυφαλλόπουλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Νίκος Παπαδόπουλος, Φυτανίδης (43′ Κοντοές), Κεϊτά (60′ Μπιτόλο), Ζησόπουλος, Λαζαρίδης (72′ Θεοδωράκης), Ντιγκινί, Βασιλείου (66′ Λε Ταλέκ), Μπαστακός (46′ Γροντής), Κατράνης, Γκουγκούδης (46′ Κιβρακίδης), Παπαδόπουλος Δημήτρης (60′ Tσατσόπουλος).

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ