ΕΛΛΑΔΑ

Θέλει να συναντήσει και Ινφαντίνο ο Βασιλειάδης

ΑΘΗΝΑ-Παρουσίαση βιβλίου «ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΕΤΡΑΔΙΑ» του δημοσιογράφου Βαγγέλη Αβραάμ Κουκούλογλου.Στη παρουσίαση και ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.(Eurokinissi Sports-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Βασιλειάδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Βασιλειάδης επιθυμεί να συναντήσει και τον Τζάνι Ινφαντίνο στις 18 Μαΐου στη Ζυρίχη στη συνάντηση που θα έχει με αξιωματούχους της FIFA.

Στις 18 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τους αξιωματούχους της FIFA στη Ζυρίχη, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να θέλει να δει στην συγκεκριμένη συνάντηση και τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο, ίσως και εκείνον της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

Ο κ. Βασιλειάδης επιθυμεί να γίνει μια εκ βαθέων συζήτηση για όλα τα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πέρα από την αλλαγή του νόμου Ορφανού για τις εκλογές της ΕΠΟ και ο ορισμός ημερομηνίας. Σύμφωνα με τη "Live Sport", παρουσιάζεται προβληματισμένος, διότι βλέπει πως η συνάντηση που είχε με στελέχη του Big-4 πριν τις γιορτές του Πάσχα δεν έφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Στη συνάντηση, θα βρίσκεται και η γενική γραμματέας της FIFA, Φατμά Σαμουρά, η οποία έχει αναλάβει το ζήτημα της Ελλάδας, αλλά πιθανότατα και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Κανείς δεν ξέρει αν θα βρίσκεται και ο ομόλογος της κ. Σαμουρά στην UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ