ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα στη Νιόν ο Κοντονής

Τη Δευτέρα στη Νιόν ο Κοντονής
Κοντονής INTIME SPORTS

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής θα ταξιδέψει στη Νιόν την προσεχή Δευτέρα (9/3) για να συναντηθεί με τον Πλατινί και εκπροσώπους της FIFA.

Ο Σταύρος Κοντονής είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να συναντηθεί τόσο με εκπροσώπους της UEFA όσο και με εκείνους της FIFA. Τελικά αυτές οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα (9/3).

Ο Σταύρος Κοντονής μαζί με αντιπροσωπεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητιμού θα ταξιδέψει στη Νιόν.

Εκεί θα συναντηθεί τόσο με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, όσο και με εκπροσώπους της FIFA. Βασικό θέμα της συνάντησης δεν θα είναι άλλο από τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες με τον Μισέλ Πλατινί και τον Ζεπ Μπλάτερ είχε συναντηθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Αντιπροσωπεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με επικεφαλής τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρο Κοντονή, θα μεταβεί τη Δευτέρα (9-3-15) στη Νιόν της Γενεύης προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί και εκπροσώπους της FIFA. Στη συνάντηση θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ