ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος (τουλάχιστον) ως τον Γενάρη ο Σαλπιγγίδης

Τέλος (τουλάχιστον) ως τον Γενάρη ο Σαλπιγγίδης
Σαλπιγγίδης 350 INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης απέρριψε τις δυο προτάσεις που είχε από την Κύπρο και τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο δεν θα παίξει μπάλα και απλά θα βρει μια ομάδα για να προπονείται.

Στις 24 Αυγούστου, η διοίκηση του ΠΑΟΚ από κοινού με τον Ίγκορ Τούντορ, πήραν την απόφαση να μην συνεχίσει στην ομάδα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής επιθετικός δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή και ως εκ τούτου τέθηκε εκτός "Δικεφάλου".

Ο ίδιος έπρεπε πλέον να κοιτάξει το μέλλον του. Οι ποδοσφαιρικές "μετοχές" του παρέμειναν βέβαια ψηλά και είχε προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του και μάλιστα δυο από την Κύπρο (Απόλλων Λεμεσού και Ομόνοια). Δεν τον δελεάζει ιδιαίτερα η προοπτική του να παίξει εκεί και για το λόγο αυτό αποφάσισε να μην τις κάνει αποδεκτές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr μέχρι τον Ιανουάριο δεν θα παίξει ποδόσφαιρο.

Ο "Σάλπι" τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες δεν θα αγωνιστεί σε κάποια ομάδα και μετά... βλέπει. Μέχρι τότε θα ψάξει να βρει μια ομάδα για να προπονείται και να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, θα δει τον Γενάρη αν θα έχει κάποια αξιόλογη πρόταση και αναλόγως θα κινηθεί. Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά...

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ