ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος και από τα τοπικά ο βοηθός Καλφόγλου

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Καλφόγλου EUROKINISSI SPORTS

Ο βοηθός Καλφόγλου, ο οποίος αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου στον περσινό τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, όταν δεν υπέδειξε οφσάιντ στον Ενρίκε πριν το γκολ του, αποσύρθηκε οριστικά από τη διαιτησία, αφού ήταν μέχρι πρότινος στα τοπικά.

Πριν ένα χρόνο, ο βοηθός Καλφόγλου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας είχε αποχωρήσει με δική του απόφαση από τους πίνακες των επαγγελματικών κατηγοριών έπειτα από όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, όταν δεν υπέδειξε οφσάιντ στον Ενρίκε πριν το γκολ του που έκρινε το τρόπαιο. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο Facebook, αποσύρεται και από τα γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων, όπου ήταν μέχρι πρότινος.

"Τέλος τα κοντά σορτσάκια με τους φίλους μου στο τελευταίο ματς και στο τοπικό! Τελείωσα εκεί που ξεκίνησα στον τόπο μου. Ευχαριστώ όλους εσάς εδώ για την συνεργασία διαιτητές παράγοντες ομάδων ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ΕΠΣ θέλω να πιστεύω ότι έχω κάνει πολλούς φίλους δυστυχώς από τη φύση η δουλειά μας δεν είναι ευχάριστη πολλές φορές όμως προσπαθούμε να είμαστε σε ένα δύσκολο έργο αντικειμενική. Τόπο στα νέα παιδιά με την ελπίδα να φτάσουν και αυτοί ψηλότερα!", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ