ΕΛΛΑΔΑ

Έφτασε το τελεσίγραφο της FIFA για το Κύπελλο

Έφτασε το τελεσίγραφο της FIFA για το Κύπελλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το έγγραφο της FIFA έφτασε και ο Σταύρος Κοντονής αυτή την ώρα το μελετάει, προκειμένου να απαντήσει για το τι μέλλει γενέσθαι με το Κύπελλο Ελλάδας. Φιξάρεται το ραντεβού των "μεγάλων", ενημερώνεται για τα επεισόδια στη Λευκάδα.

Το έγγραφο της FIFA κοινοποιήθηκε την Δευτέρα (21/3) στην ΕΠΟ και έφτασε στα χέρια του Σταύρου Κοντονή, με το οποίο του ζητούν την άμεση επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο έχει διακοπεί με απόφασή του. Είναι πολύ αυστηρή η παγκόσμια ομοσπονδία στην επιστολή της και του εξηγεί για ποιο λόγο δεν εφαρμόζει το νόμο και είναι εκτός πλαισίου των συμφωνηθέντων η ενέργειά του να σταματήσει την διοργάνωση.

Αυτή την στιγμή, ο Σταύρος Κοντονής μελετάει το έγγραφο μαζί με τους συνεργάτες του και αναμένεται να απαντήσει στην παγκόσμια ομοσπονδία, η οποία είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει άμεσα ο δεύτερος τη τάξει θεσμός της χώρας. Στους ανθρώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας δεν αρέσει καθόλου το γεγονός ότι ο υφυπουργός πήρε μια τέτοια απόφαση και γι' αυτό μάλιστα θα στείλει κλιμάκιο τις επόμενες ημέρες, ούτως ώστε να βρεθεί μαζί του και να συζητήσουν το θέμα.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι η FIFA είναι πιο αυστηρή από τις προηγούμενες φορές, έχει δώσει τελεσίγραφο δέκα ημερών για να αλλάξει η απόφαση και μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση και η απάντηση από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού. Πάντως, το έγγραφο είναι αυστηρό και επεξηγηματικό, από την άποψη ότι αναλύει για ποιο λόγο κατά την άποψη της FIFA ο Σταύρος Κοντονής παρεμβαίνει με λανθασμένο τρόπο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Εξάλλου, θα πρέπει να τονίσουμε ότι οριστικοποιείται το ραντεβού του Σταύρου Κοντονή με τους προέδρους των τριών "μεγάλων" πλην του Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη και ότι απομένει να φιξαριστούν οι λεπτομέρειες.

Τέλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού ενημερώνεται από χθες για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λευκάδα τα ξημερώματα της Κυριακής (20/3) και έχει μιλήσει τόσο με τον δήμαρχο Λευκάδας όσο και με τις αστυνομικές Αρχές, έχοντας πλήρη γνώση για ό,τι συνέβη και αναμένεται να πάρει πρωτοβουλίες.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ