ΚΑΣΕΤΑ GATE

Τέλος οι απολογίες για το Koriopolis, ακολουθεί η πρόταση της εισαγγελέως

Τέλος οι απολογίες για το Koriopolis, ακολουθεί η πρόταση της εισαγγελέως

Oλοκληρώθηκαν την Τετάρτη (18/10) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, οι απολογίες των 84 κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011. Σειρά πλέον παίρνει η πρόταση της εισαγγελέως.

Oλοκληρώθηκαν σήμερα (18/10) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, οι απολογίες των 84 κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων αγώνων της περιόδου από το 2008 μέχρι το 2011.

Οι Μιχάλης Κουντούρης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κώστας Μενδρινός, Άγγελος Τραυλός, Νίκος Πηρούνιας, Αλέκος Βοσνιάδης και Χρήστος Κανελλάκης δεν εμφανίστηκαν για να απολογηθούν και οι απολογίες τους θα γίνουν μέσω των συνηγόρων τους.

Η δίκη για το "Koriopolis" συνεχίζεται την 1η Δεκεμβρίου με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας για το ποιοι από τους 84 κατηγορουμένους πρέπει να κριθούν ένοχοι και ποιοι αθώοι. Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων θα αγορεύσουν επί της πρότασης της εισαγγελέως. Να τονιστεί πως το δικαστήριο έχει επίσης ορίσει συνεδριάσεις για τις 5, 11, 15, 20 και 29 Δεκεμβρίου.

Μέσα στον Ιανουάριο του 2018 είναι πολύ πιθανό το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να ανακοινώσει την απόφασή του.

Σήμερα (18/10), μεταξύ των κατηγορουμένων που απολογήθηκα ήταν ο πρώην μεγαλομέτοχος του Διαγόρα, Κωνσταντίνος Χρυσοχοϊδης, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες για εμπλοκή του σε στημένα παιχνίδια, καθώς και αρκετοί ακόμη εκ των κατηγορουμένων για εμπλοκή στο Koriopolis.

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ