ΕΛΛΑΔΑ

Τα είπαν Μπιτσαξής-Πιλάβιος

Τα είπαν Μπιτσαξής-Πιλάβιος
INTIME SPORTS

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο. Διαβάστε ποια θέματα συζητήθηκαν

Συνάντηση εργασίας είχαν την Δευτέρα (12/12) ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την αποτελεσματική λειτουργία της αθλητικής δικαιοσύνης, για την βία, για τις κρατικές επιχορηγήσεις τις αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ, αλλά και το ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναφέρει:

" Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

Συζητήθηκαν σε βάθος, όλα τα θέματα που αφορούν, την αποτελεσματική λειτουργία της αθλητικής δικαιοσύνης, τις κρατικές επιχορηγήσεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τη διαδικασία αδειοδότησης των ΠΑΕ και το ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς και την πορεία για την πλήρη εξάλειψη της βίας στα γήπεδα.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ για τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της Ελληνικής Κυβέρνησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για το θέμα των προσυνεννοημένων αγώνων.

Μετά το τέλος του πρώτου γύρου, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη για την αποτίμηση των εξελίξεων στα θέματα της βίας και των θεμάτων του ποδοσφαίρου, που βρίσκονται εντός του πεδίου ευθύνης της Ελληνικής Πολιτείας".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ