ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 21 ετών ημεδαπός μετά το Λαμία - ΑΕΛ

Συνελήφθη 21 ετών ημεδαπός μετά το Λαμία - ΑΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 21 ετών ημεδαπού για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση μετά το παιχνίδι της Football League Λαμία - ΑΕΛ.

Επεισόδια όχι μόνο εντός ΔΑΚ Λαμίας, αλλά και έξω από αυτό, σημειώθηκαν στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα της Φθιώτιδας και την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Football League. Όπως έκανε γνωστό η Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη ενός 21 ετών ημεδαπού, για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση.

Η ανακοίνωση: "Συνελήφθη, χθες (08-02-2016) το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ένας 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Σ. Λαμίας – Α.Ε. Λάρισας» και ενώ κινούταν μαζί με άλλους φιλάθλους, έθραυσε εξωτερική πινακίδα ιατρείου μικρών ζώων, ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού, που βρίσκεται πλησίον του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Λαμίας.

Αστυνομικοί που βρισκόντουσαν στο σημείο, συνέλαβαν άμεσα τον 21χρονο, ο οποίος προέβαλε αρχικά αντίσταση, απωθώντας τους. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας".

Αυτό, βέβαια, που προκαλεί εύλογη απορία, είναι ότι συνελήφθη 21 ετών ημεδαπός επειδή έθραυσε εξωτερική πινακίδα ιατρείου μικρών ζώων και από εκείνους που ήταν στις εξέδρες και προκάλεσαν τόσα επεισόδια... ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σπουδαία νίκη για τη Λαμία, 1-0 την ΑΕΛ

Κούγιας: "Μια οικογένεια στα δύσκολα"

Έπρεπε να διακοπεί το Λαμία - ΑΕΛ

"Φωτοβολίδα καμπύλης τροχιάς στο Λαμία - ΑΕΛ"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ