ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Βασιλειάδη με FIFA και UEFA στη Ζυρίχη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βασιλειάδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, συναντήθηκε σήμερα (18/5) στην Ζυρίχη αρχικά με τον πρόεδρο της FIFA, Τζινι Ινφαντίνο και στη συνέχεια με αξιωματούχους της FIFA και της UEFA για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρώτα η θέσπιση κανόνων και μετά αλλαγές στην αθλητική νομοθεσία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συναντήθηκε σήμερα (18/5) στη Ζυρίχη αρχικά με τον πρόεδρο της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο και στη συνέχεια με αξιωματούχους της FIFA και της UEFA.

Μάλιστα, η συνάντηση με τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πηγές από το υπουργείο αναφέρουν πως ο κ. Βασιλειάδης έμεινε πολύ ευχαριστημένος από το περιεχόμενο της κουβέντας μαζί του για περίπου ένα μισάωρο.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση που ακολούθησε, συζητήθηκε το συνολικό πλαίσιο των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, όπως τα θέματα χρηστής διοίκησης, διαφάνειας, ασφάλειας, διαιτησίας και αποφασιστικής πάταξης της βίας, προκειμένου να προχωρήσει ένα πλαίσιο για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έγινε, δε, κατανοητό, ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην αθλητική νομοθεσία προϋποθέτει τη θέσπιση κανόνων που διασφαλίζουν τα ανωτέρω, ως βασική προϋπόθεση εκ μέρους της ελληνικής Κυβέρνησης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ